Divers auto parts: Piese auto pentru masina dumneavoastra

Constanta - 30 iulie 2013

Comunicat tip General in Auto

Daca utilizand mediul online puteti comanda aproape orice produs electrocasnic, electronic, de ingrijire personala si asa mai departe, de ce nu ati putea comanda cu usurinta si piesele auto necesare repararii sau intretinerii autovihiculului dumneavoastra? Divers Auto Parts s-a gandit la acelasi lucru, furnizand in prezent o gama larga de piese auto , disponibile prin intermediul unui magazin online ce ofera o solutie rapida si usor de accesat persoanelor care nu au timp sau nu gasesc piesele dorite la magazinele auto clasice.

Prin intermediul Divers Auto Parts puteti comanda orice piesa auto necesara repararii sau intretinerii autovehiculului sau flotei auto pe care o detineti. Piesele vor fi livrate in maxim 10 zile de la data comenzii direct la domiciliul dumneavoastra sau la sediul firmei indicat in datele de comanda. Transportul este asigurat de o firma de curierat rapid, asadar indiferent de marimea sau greutatea piesei comandate, aceasta va fi livrata in cel mai scurt timp posibil si in deplina siguranta.

Piesele oferite vin cu garantie proprie si sunt produse in tara sau in strainatate, in functie de modelul autoturismului pe care il detineti. Divers Auto Parts are in prezent numeroase colaborari cu producatori auto de renume precum si cu producatori de piese auto din Romania cu ajutorul carora va pune la dispozitie piesele auto de care aveti nevoie. Piesele sunt de inalta calitate si oferite la preturi avantajoase multumita magazinului online care sta la dispozitia celor interesati in accesarea rapida a pieselor dorite.

Comanda se realizeaza simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul Divers Auto Parts (www.diversautoparts.ro), sa cautati piesa auto in lista de produse disponibile (sau sa introduceti direct numele piesei pentru furnizarea rezultatelor dorite) iar apoi sa completati formularul de comanda pus la dispozitie pe site. Completarea acestui formular nu va va lua mai mult de 5 minute, urmand apoi sa fiti contactat telefonic de un reprezentant al magazinului online pentru a confirma comanda deja efectuata. In momentul efectuarii comenzii vi se va comunica si timpul de livrare disponibil in functie de produsul solocitat.

Pretul pentru fiecare piesa auto va fi afisat in drepata produsului, eventualele oferte fiind semnalate corespunzator. Printre piesele auto comercializate de Divers Auto Parts, amintim: elemente de schimb pentru componentele motoarelor, piese pentru sistemul de franare, de directie, de distributie, suspensii, elemente de caroserie si filtre de toate tipurile, precum si diverse tipuri de uleiuri auto.

Pe langa piesele auto deja mentionate, Divers Auto Parts ofera si accesorii auto, piese tuning la preturi avantajoase, xenon dar si piese pentru diverse utilaje. Divers Auto Parts dispune de o echipa de ingineri si personal cu experienta in domeniul auto, asadar daca aveti nevoie de consultanta de specialitate sau de sfaturi ajutatoare, nu ezitati si solicitati asistenta companiei noastre.

Divers Auto Parts isi are sediul in Constanta asadar daca locuiti la malul Marii Negre puteti oricand sa vizitati si magazinul de desfacere si prezentare al companiei. Pentru clientii din restul tarii, Divers Auto Parts va sta la dispozitie prin intermediul magazinului online care este deschis non-stop.

Date contact:

Divers Auto Parts

Adresa:

Soseaua Mangaliei nr: 84

Constanta, Romania

Email: diversautoparts@yahoo.com

Telefon: 0737 085 048