eGood. Campania promotionala “Hotpoint - 5 ani garantie” continua si in 2014

BUCURESTI - 9 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Retail

Pentru inceputul acestui an ti-ai propus sa achizitionezi cateva electrocasnice noi cum ar fi o masina de spalat vase, visul tau de mai multi ani pe care vrei neaparat sa-l implinesti, sau o combina frigorifica, deoarece iti ofera mai mult spatiu pentru toate produsele si preparatele tale culinare?

www.egood.ro

Esti cu adevarat norocos, 2014 se anunta un an deosebit pentru tine! Cum asa? In perioada 1 ianuarie – 30 aprilie, eGood si Indesit Romania lanseaza o noua campanie “Hotpoint – 5 ani garantie”, campanie ce a avut succes rasunator de fiecare data, pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a afla mai multe detalii despre noua campanie, dar si despre Regulament, te invitam sa parcurgi cat mai rapid acest articol. Si nu uita, campania “Hotpoint – 5 ani de garantie” se desfasoara doar in magazinele si site-urile distribuitorilor marcii Hotpoint, cum este si magazinul partener eGood.

Cui se adreseaza campania “Hotpoint - 5 ani garantie”?

Orice persoana fizica, cu domiciliu stabil in Romania, are dreptul sa participe la campania initiata de Indesit Romania. Conditia esentiala este ca acest cumparator sa aiba 18 ani impliniti si sa cumpere cel putin un produs din marca Hotpoint.

Ce se intampla daca ai cumparat mai multe produse electrocasnice marca Hotpoint? Poti participa la promotie cu toate acestea, pe intreaga perioada a campaniei. Important este ca produsele Hotpoint sa fie importante de Indesit Romania. Tocmai de aceea, cel mai bine este sa-ti faci cumparaturile intr-unul dintre magazinele partenere Indesit si Hotpoint, cum este si eGood.

Cum stii ca un produs este importat de catre Indesit Romania? Prin Cuponul de garantie extinsa Hotpoint ce iti va fi inmanat o data cu achizitionarea produsului. Retine, in cazul in care nu primesti nici un Cupon, trebuie sa-l ceri tu personalului din magazin. Fara acest Cupon nu vei beneficia de garantia prelungita.

Care sunt produsele participante la promotia “Hotpoint - 5 ani garantie”?

Absolut toate aparatele electrocasnice Hotpoint participa la noua promotie lansata de Indesit pentru anul 2014 in toate magazinele partenere.

In categoria electrocasnicelor participante intra urmatoarele:

- Aragazuri si cuptoare;

- Plite si hote;

- Frigidere si combine frigorifice;

- Masini de spalat rufe si masini de spalat vase;

- Masini de spalat rufe cu uscator si uscatoare;

- Cogelatoare si cuptoare cu microunde.

Ce presupune campania “Hotpoint - 5 ani garantie”?

Oferta comerciala pusa la dispozitie de catre Indesit tuturor clientilor se refera la oferirea unei garantii extra, adica de la garantia normala de 2 ani se ajunge la o garantie prelungita de 5 ani de zile. In toata aceasta perioada, orice defectiune va fi solutionata cu succes de catre Indesit.

Cum pot sa particip si eu la promotia “Hotpoint - 5 ani garantie”?

Foarte simplu! Nu trebuie decat sa achizitionezi un produs electrocasnic marca Hotpoint. Din ce magazin? De la eGood, partener Hotpoint.

In momentul cumpararii vei primi un Cupon de garantie extinsa Hotpoint. Acest cupon este pretiparit si are un cod unic de validare. Intra pe hotpoint.ro si inregistreaza codul unic pentru a primi garantia prelungita. Daca nu ai internet, poti trimite codul unic de validare, impreuna cu un formular de inregistrare,  prin Posta, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la cumpararea produsului.

Date de contact

Denumire firma: eGood

Adresa firma: B-dul. Eroilor, Nr. 4, Loc. Voluntari, Jud. Ilfov

Telefon firma: 0314-327.668 / 0771-324.393 / 0212-410.615