Eticheteaza si clasifica, numai cu Trisom!

BUCURESTI - 5 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Esti un mic producator autohton si pentru ca vrei sa faci totul ca la carte ai nevoie de servicii complete care includ si machetarea, editarea si tiparirea de etichete? Ai deschis recent o afacere cu bijuterii si trebuie sa atasezi pretul si informatiile despre fiecare produs printr-o eticheta micuta si eleganta? Cauti de ceva vreme un marcator de pret pentru magazinul tau alimentar, astfel incat sa reusesti sa usurezi munca angajatilor tai?

Eticheteaza si clasifica, numai cu Trisom!

Daca esti din Bucuresti, si nu numai, poti apela cu cea mai mare incredere la compania Trisom . Aceasta iti poate oferi numeroase servicii, dar si produse, toate destinate domeniului ambalajelor. Fie ca este vorba despre etichetare si clasificare sau despre produse precum imprimantele de coduri de bare si etichetele din carton, Trisom iti poate oferi toata gama de produse si servicii la un pret avantajos.

Nu ezita si profita si tu de calitatea si promotiile Trisom!

Informatii corecte, ordine si simt practic, numai cu Trisom!

 In momentul in care iti deschizi o afacere trebuie sa iei in calcul foarte multe aspecte, dintre care unele sunt atat de mici incat la acel moment, de inceput de drum, le si omiti. Etichetarea produselor reprezinta un astfel de aspect, banal ai putea zice, dar fara de care nu-ti poti desfasura activitatea asa cum ar trebui.

In functie de domeniul in care activezi, pe etichete trebuie sa ai inscriptionate ingredientele produselor (domeniul alimentar), compozitia chimica, date de contact, termen de valabilitate si logo-ul firmei.

Foarte frumoase si atragatoare pentru clienti sunt etichetele care imbina bunul gust cu simtul practic, adica cel al informarii. Aici iti poti da frau liber imaginatiei si poti colabora cu firma care iti va crea si tipari etichetele si impreuna puteti scoate produse unicat, care vor da un plus de  atractie produsului tau.

Sau, daca esti un artist desavarsit si iti plac lucrurile hand-made, poti sa-ti cumperi tu cele trebuincioase si sa-ti faci propriile etichete. Sunt companii care iti ofera spre vanzare diverse modele de etichete, benzi autoadezive sau riboane imprimante, astfel incat toata afacerea sa poarte amprenta ta personala.

Pentru Trisom etichetarea nu mai are secrete

O firma care iti poate furniza toate aceste produse si servicii este si Trisom din Bucuresti. Trisom iti ofera servicii complete in etichetare, de la machetare, editare si tiparire, astfel incat tu esti lipsit de griji. Vii si-ti iei etichetele si apoi le lipesti pe produse. Desigur, daca ai productie mare, acest lucru nu se va mai face manual.

Matritele folosite de catre Trisom sunt autoadezive si se gasesc in peste 200 de forme. Ele folosesc hartia tip fasson, PE, PP si 3M. Adezivii folositi sunt permanenti si sunt recomandati chiar si pentru produsele refrigerate sau congelate.

Daca ceea ce cauti nu se regaseste in portofoliul firmei, ia legatura cu Trisom si acestia vor face tot posibilul pentru ca tu sa primesti produsele pe care le doresti! De la Trisom poti achizitiona cele mai variate etichete, de la cele pentru marcatoarele de pret, etichete pentru cantarele electronice, etichete in coli, din carton sau din PVC si pana la etichetele speciale pentru bijuterii.

Intra si tu pe site-ul companiei si profita de promotii!

Date de contact

 Denumire firma: Trisom

Adresa firma: Str. Ing. V. Cristescu, Nr.5, Sect. 2, Loc. Bucuresti, Jud. Bucuresti

Telefon firma: 021-322.09.90 / 0722-205.270 / 0749-751.009

Fax firma: 021-322.09.90

E-mail: etichete@trisom.ro

Adresa web: http://www.trisom.ro/