Fabrica de detergenti industriali Mopeka Impex

Timisoara - 24 octombrie 2013

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

Curatenia este un aspect foarte important pentru fiecare dintre noi. Cu siguranta ii acorzi si tu timp din cand in cand, atat acasa, cat si la munca. Cu toate ca uneori poate fi privita ca un proces lung si obositor, nimic nu poate inlocui starea de bucurie pe care o resimti atunci cand vezi totul stralucind in jurul tau. Desi iti place atat de mult sa mentii mereu totul curat in jurul tau, ti-ai dori cateodata sa ai la dispozitie metode mai simple si mai eficiente.

Cu totii am prefera sa putem ignora, macar cateodata, obiectele din jurul nostru care nu mai sunt in starea de altadata din cauza petelor sau a murdariei. Din nefericire, din motive financiare sau ecologice, nu putem in majoritatea cazurilor sa le inlocuim pur si simplu, ci trebuie sa ne apucam de treaba si sa le readucem la starea de dinainte. Cum poti sa simplifici procesul de curatare, castigand mai mult timp pentru tine dar avand aceleasi rezultate calitative totodata? Pare a fi imposibil, dar obtinerea unor rezultate extraordinare in cel mai scurt timp este realizabila, folosind gama larga de detergenti de calitate oferita de firma Mopeka Impex .

Compania Mopeka Impex dinTimisoaraiti pune la dispozitie produse superioare din punct de vedere calitativ inca din anul 1993. Pe langa productia de detergent industriali, se ocupa si de cercetare si dezvoltare, pentru a le asigura clientilor  sai cele mai bune rezultate atat in urma folosirii detergentilor industriali, cat si a utilizarii produselor de uz casnic sau a produselor auxiliare chimice. Fie ca ai nevoie de detartanti, degresanti, produse de cosmetic auto sau agenti de albire si emoliere, Mopeka Impex este alegerea nr 1.

Te ingrijoreaza cumva influenta acestor produse asupra mediului inconjurator? Nu ai de ce sa iti faci griji, Mopeka Impex garanteaza utilizarea exclusiva a agentilor ecologici in fabricarea acestora. Ne dorim sa iti oferim produse de top, tinand cont de cerintele si preferintele tale.

Mopeka Impex iti garateaza, pe langa calitatea superioara, rezolvarea cererii tale in cel mai scurt timp. Fie ca detii o firma de curatenie sau pur si simplu doresti sa achizitionezi detergenti industriali pentru uz personal, echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii. In acelasi timp, nu putem uita sa mentionam si preturile atractive care pot fi consultate on-line.

De asemenea, detergentii industriali Mopeka Impex iti sunt pusi la dispozitie in recipiente de diferite marimi, putand servi atat uzului personal, cat si in cazul utilizarii acestora in cadrul diverselor institutii. Poti alege astfel de la recipiente de un litru pana la 25 de litri (in cazul detergentilor industriali in stare lichida) sau recipiente de la 3 kg la 10 kg (in cazul detergentilor industriali in stare solida).

Solutia obtinerii unor rezultate impecabile intr-un timp de lucru limitat iti sta la dispozitie! Alege calitatea Mopeka Impex! Te asteptam pe site-ul www.mopeka- timisoara .ro pentru a studia gama larga de produse si pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie.

S.C. MOPEKA IMPEX® S.R.L.
TIMISOARA
MILOS CIRNEANSKI 43

Tel./Fax:
  0256 293 200
  0256 293 201

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/fabrica-de-detergenti-industriali-mopeka-impex