Fatum Grup – sanatate si securitate in munca!

Timisoara - 25 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Cauti servicii de securitate si sanatate in munca? Vrei siguranta si demnitate la locul de munca? Atunci ai ajuns in locul potrivit. Specialistii Fatum Grup ofera servicii de securitate si sanatate in munca. Aceste servicii se realizeaza pe baza standardelor in vigoare si a legislatiei europene existente. Serviciile oferite de Fatum Grup asigura o solutionare rapida si eficace a situatiilor de criza si a problemelor privind relatiile de munca, cat si a situatiilor dificile privind organizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul sanatatii si securitatii de munca.

           Fatum Grup este o societate abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, cu sediul in Timisoara ce desfasoara servicii privind Securitatea si Sanatatea in Munca si Situatiile de Urgenta, reusind sa le aplice in diferite domenii de activitate. Desi are sediul in Timisoara, compania desfasoara activitati si in alte orase importante, colaborand cu diverse firme de succes din: Arad, Bucuresti, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Botosani, Cluj Napoca, Craiova, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti si altele. Schimbul de experienta cu organizatii din intreaga tara servesc la imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite. Fatum Grup detine toate competentele necesare pentru prestarea unor astfel de activitati.

          Securitatea si sanatatea in munca este, de fapt, protectia muncii care presupune un ansamblu de activitati institutionalizate ce urmaresc asigurarea celor mai bune conditii de munca pentru apararea sanatatii, vietii si a integritatii corporale a lucratorilor. Prin serviciile de securitate se urmareste prevenirea accidentelor si a imbolnavirilor profesionale in randul muncitorilor, dar si adaptarea la progresul stiintei si tehnicii. Angajatorii sunt cei care au responsabilitatea de a asigura securitatea si sanatatea angajatilor si de a respecta cerintele prevazute de lege la locul de munca.

          Fatum Grup Timisoara ofera servicii ce presupun instruirea personalului in functie de domeniul in care activeaza, dar si realizarea documentelor si a manualelor de securitate si sanatate in munca. In primul rand, compania urmareste instruirea personalului prin efectuarea unor instructaje periodice si generale legate de securitate si munca, individualizate pentru fiecare tip de munca. Se intocmesc fise individuale de instruire pentru securitatea si sanatatea fiecarui angajat, se organizeaza eficient activitatile si se realizeaza exercitii practice care duc la cresterea constientizarii personalului cu privire la importanta locului de munca.

           Tot prin serviciile oferite de firma Fatum Grup se realizeaza manualul de securitate si sanatate in munca, acesta prezinta politica si obiectivele organizatiei privind sanatatea si securitatea in munca, dar se evalueaza si riscurile de accidentare si imbolnavire profesionala. In plus, Fatum Grup elaboreaza documentatii complete privind evaluarea riscurilor pe meserii, stabilirea zonelor care necesita semnalizare de securitate si sanatate in munca, asigurarea controlului asupra pericolelor, accidentelor si riscurilor la locul de munca si cresterea motivarii personalului si a comunicarii printr-o participare activa in scopul imbunatatirii continue si reducerea riscurilor la locurile de munca. Si, nu in ultimul rand, se iau masuri de coordonare pe santiere temporare si mobile, in functie de complexitatea si durata lucrarilor de pe santier.

         Prin serviciile oferite, Fatum Grup reuseste sa constientizeze lucratorii de importanta cunoasterii si respectarii normelor de securitate si sanatate si, in acelasi timp, eliminarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire existenti in sistemul de munca. Respecta munca si protejeaza sanatatea angajatilor cu Fatum Grup!

Fatum Grup SRL

Adresa: 
Str. Vanatorilor nr. 33 Timisoara,
jud. Timis Romania, RO-300442

Telefon/FAX: +40-256-487 773
E-mail:
contact@fatumgrup.ro

Persoane de Contact

Cora Bogdan Marius
+40-730-123 033

Cora Anca Lavinia
+40-722-241 920

Taguri: sanatatesecuritatemuncafatum grup