Fii mereu la inaltime cu Axa Service!

BUCURESTI - 18 septembrie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Desfasurarea activitatii in domeniul industriei se realizeaza acum mult mai usor datorita retehnologizarii echipamentelor de productie. Pentru a ajunge la performanta este nevoie de o investitie in aceste echipamente.

Axa Service Bucuresti

Axa Service Bucuresti

Suntem siguri ca atunci cand vine vorba de o investitie mare, cum ar fi achizitionarea unui pod rulant nou, treaba se face cu multa cugetare si prospectare a pietei, insa, la fel de siguri suntem si de calitatea produselor comercializate de Axa Service.

Podurile rulante sunt instalatii de ridicat complexe, cu ajutorul carora se realizeaza manipularea sarcinilor in functie de capacitatea de ridicare, de deschiderea podului si de inaltimea de ridicare.

De regula aceste poduri rulante sunt alcatuite din una sau doua grinzi de sustinere care sunt conectate la capatul podului printr-o grinda de capat.

Podurile rulante se adreseaza segmentalui de lucru: usor, mediu, greu si foarte greu. In alegerea podului rulant se vor tine cont de urmatoarele caracteristici:

1. Sarcina maxima de ridicare;

2. Inaltimea maxima de ridicare;

3. Viteza de ridicareViteza de deplasare a podului si a caruciorului;

4. Conditiile de lucru:  temperatura, umiditate, praf etc.

5. Numarul de ore de functionare, numarul de opriri si porniri pe ora.

Podurile rulante oferite de Axa Service sunt fabricate de producatorul italian OMIS. Calitatea produselor OMIS este garantată de precizia de lucru din fiecare etapa de fabricație, precum și prin modernizarea continuă a liniilor de producție. Calitatea produselor OMIS este certificata inca din anul 1994 prin standardul ISO 9000.

Axa Service comercilizeaza de la furnizorul OMIS, poduri rulante monogrinda cu sarcina maxima de pana la 10 tone si inaltime maxima de ridicare de 25 m si poduri rulante bigrinda cu sarcina maxima de ridicare de 60 tone si inaltime maxima de ridicare de 32 m.

Alte tipodimensiuni pot fi livrate prin comanda speciala.

Axa Service asigura si servicii de modernizare a subansamblelor vechi de poduri rulante, prin inlocuirea instalatiilor electrice vechi cu unele ultramoderne, aceasta implicand:

- Invertoare de frecventa si automate programabile, ce permit porniri si opriri fara socuri, astfel fiind asigurata o siguranta sporita in exploatare, dar si un consum redus de energie;

- Implementarea de radiocomenzi/telecomenzi  ELCA, care permit operarea macaralei de la sol, fara a mai fi necesara urcarea in cabina macaralei a operatorului. In acest fel operatorul poate lucra de langa legatorii de sarcina, verificand si legarea, manipularea si stivuirea corecta a materialelor;

- Modernizari prin introducerea convertizoarelor de frecventa care imbunatatesc functionarea mecanismelor, maresc considerabil fiabilitatea acestora si diminueaza consumul de energie.

Pentru toate aceste modernizari ale podurile rulante se folosesc numai subansamble realizate de cunoscuta firma Omis si piese de schimb de la Schneider, Fuji si Omron.

Prin folosirea convertizoarelor de frecventa in cadrul echipamentelor diverse, se realizeaza pornirea si oprirea lina a motoarelor si mecanismelor, se elimina  socurile induse structurii de rezistenta  si pornirile si/sau opririle bruste, crescand considerabil siguranta si precizia in operare al utilajului, cu economii importante de energie electrica.

Si daca tot v-ati decis sa modernizati, alegeti si cele mai performante produse lansate pe piata de cunoscuta firma Elca Radio. Compania furnizeaza radiocomenzi moderne si rezistente, special concepute pentru a inlocui cu succes atat comenzile cu fir prin care macaragiul este "legat" de macara cat si comenzile din cabina.

Prin implementarea comenzilor si telecomenzilor Elca veti putea opera macaraua de la sol, fara ca operatorul sa se mai urce in cabina acesteia, el putand astfel monitoriza legarea, manipularea si stivuirea corecta a materialelor.

Toate radiocomenzile si telecomenzile produse de Elca si comercializate de compania Axa Service au doua parti principale: o unitate emitatoare (transmitter) si o unitate receptoare (receiver).

Astfel, pentru fiecare comanda facuta de catre operator, transmitterul transmite o secventa digitala de date catre receiver. Informatia este transformata in impulsuri electrice, care comanda o miscare a macaralei.

Axa Service, unic distribuitor ELCA in Romania, va ofera o gama variata modele de radio-comenzi:

 - Radiocomanda/telecomanda GENIO PUNTO;

 - Radiocomanda telecomanda GENIO SILUX;

 - Radiocomanda/telecomanda GENIO PUNTO;

 - Radiocomanda/telecomanda GENIO SFERA;

 - Radiocomanda/telecomanda GENIO M;

 - Radiocomanda/telecomanda MITO MINI;

 - Radiocomanda telecomanda MITO ALPI;

Pentru performanta si calitate, alege partenerul ideal de care ai nevoie!

Alege din oferta completa a companiei Axa Service din Bucuresti si cu siguranta nu vei regreta!

Contact

Axa Service

Tel: +40 749 217 981, +40 216 367 948