Focare pentru seminee - Weekend

Sfantu Gheorghe - 19 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Weekend aduce frumosul si caldura in casa ta! Specializata de aproape20 de ani in comercializarea semineelor, sobelor, focarelor, pieselor componente si accesoriilor aferente, compania Weekend, vine in intampinarea clientilor sai cu o gama diversificata de produse de inalta calitate, adecvate oricarui camin, totul la preturi competitive. Astfel, pentru cei aflati in cautarea unor solutii menite sa puncteze la capitolul eleganta, stil si confort, Weekend este furnizorul perfect.

Focare pentru seminee - Weekend

Fie clasic ori modern, deschis sau inchis, cu lemne sau pe gaz, semineul este un element, care dincolo de functionalitatea sa, are capacitatea de a transforma orice spatiu intr-unul spectaculos si de a-l pune in valoare. Asadar, daca iti doresti un camin de 5 stele, sinonim cu rafinamentul si bunul gust, este timpul sa-ti indrepti atentia spre un semineu care va personaliza intreaga locuinta. Mai mult decat atat, semineul are rolul de a innobila un camin sau un birou si totodata de a crea o atmosfera placuta, familiara si calduroasa. Pe langa toate acestea, folosirea lemnului ca ca sursa de energie pentru incalzire aduce beneficii multiple, de la confortul termic calitativ si pana la scaderea costurilor de incalzire.

Un element deosebit de important atat pentru design, cat si pentru randamentul seminului este focarul, partea esentiala dintr-un arzator, motiv pentru care acesta trebuie ales corect. Cu alte cuvinte, focarul este incaperea in care arde focul. Focarele pentru seminee contin sitem de reglare a tirajului, sistem de protejare a geamului, tava de colectare a scrumului si pot degaja caldura fie prin radiatie fie prin convectie. In plus, focarele sunt responsabile pentru caldura si frumusetea flacarilor , punand in valoare ansamblul semineului. De la modelele de focare cu design modern si pana la liniile clasice sau rustice, focarele raspund tuturor cerintelor estetice si tehnice, asigurand confortul termic necesar si un aspect aparte.

Weekend-Functionalitate si stil

Weekend, companie cu sediul  in Sfantu Gheorghe, distribuie focare de seminee marca Ferlux, un important producator de seminee  din Spania, cu puteri de functionare de la 10 la 14 KW, pentru arderea de lemne. Astfel, compania Weekend dispune de numeroase modele de seminee, cu dimensiuni si forme diferite: prismatice, plane, curbe, de tip bloc sau tip caseta, potrivite oricrui decor. Modelele sunt prevazute cu elemente menite sa creasca performantele unui semineu, printre care se numara: dubla combustie, clapeta de reglare tiraj si priza de aer din exterior.

In catalogul de produse comercializate de Weekend se regasesc si focare de centrala termica, capabile sa incalzeasca un spatiu total de 280 metri cubi sau de 420 metri cubi, in functie de model. Un focar de centrala termica are capacitatea de a incalzi atat incaprea in care este instalat cat si alte incaperi, atunci cand este legat la instalatia de incalzire centrala .Mai mult decat atat, prin convectie si radiatie, se incalzeste atat spatiul cat si apa. Astfel, odata montat termofocarul ofera performante excelente, timp indelungat. Modelele de focare pentru centrala termica, puse la dispozitie de Weekend, apartin aceluias brand renumit in domeniu, Ferlux.

Weekend este furnizorul de solutii clasice pentru incalzirea spatiilor si nu numai, in sensul ca, firma este importator de sticla, vopsea si snur termorezistent. Un argument in plus care vine sa confirme profesionalismul echipei dar si calitatea produselor oferite, este acela ca Weekend colaboreaza cu producatori de renume in domeniu. Din gama de produse oferite de compania Weekend se numara: cuptoare confectionate din materiale rezistente, precum tabla sau inox, sobe de gatit, sobe de teracota, burlane pentru acestea, focare si grilaje pentru seminee, perii cosar, si multe altele. Pentru informatii suplimentare, viziteaza site-ul www.sticlatermorezistenta.ro.

Adresa firmei: Str.Lunca Oltului, nr7, Sfatu Gheorghe

Tel: 0723 180 090/ 0726 306 179