Frumusete naturala: Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala

BUCURESTI - 1 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Imobiliare

Una din recomandarile specialistilor in domeniu pentru anul 2016 o reprezinta tigla metalica cu acoperire de piatra naturala. In acest mod casa ta nu numai ca va arata impecabil, frumusetea naturala atragand atentia, insa este vorba despre un sistem de invelitori de top cu o rezistenta deosebita ce se adapteaza perfect oricarui tip de arhitectura.

Frumusete naturala: Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala

Tot ce trebuie sa stii despre tigla metalica cu acoperire de piatra naturala

Undeva in anul 1954, in Marea Britanie, s-a descoperit ca daca vrei sa prelungesti viata unui acoperis pe baza de tigla metalica cel mai bine este sa acoperi aceasta structura cu bitum. Cine a fost cel care a ajuns la aceasta concluzie? Neozeelandezul Lou Fischer, care odata intors in Noua Zeelanda reuseste sa produca primele tigle metalice din lume, texturate, in cadrul AHI ROOFING.

AHI ROOFING de-a lungul timpului a imbunatatit constant procesul de productie a tiglei metalice texturata, a folosit in acest scop diverse tehnologii, dar si tipuri de acoperire reusind sa-si pastreze pozitia de lider mondial. Astazi, AHI ROOFING furnizeaza solutii de top in mai mult de 80 de tari, iar printre produsele sale premium se afla tigla metalica cu acoperire de piatra naturala care a cucerit intreaga lume.

Ce are mai deosebit aceasta tigla? In primul rand este vorba despre aspectul estetic. Piatra naturala intrebuintata provine din muntii din Africa de Sud si din Noua Zeelanda, piatra macinata ce se fixeaza apoi pe tigla metalica cu ajutorul rasinii acrilice. De ce s-a optat pentru acest gen de acoperire? Deoarece protectia impotriva intemperiilor este mult sporita in acest caz, se reduce poluarea fonica, iar culoarea se pastreaza pentru toata viata, deoarece piatra naturala nu se decoloreaza la actiunea soarelui.

Sa nu uitam ca din 1995 tigla metalica cu acoperire de piatra naturala de la AHI ROOFING foloseste aliajul brevetat Zincalume ce poseda caracteristici anticorozive, protectie ridicata si o bariera eficienta pentru ambele fete ale stratului de otel. In comparatie cu tabla galvanizata, acest tip de tigla metalica este de 6-9 ori mai rezistenta, garantia producatorului este de 50 de ani, iar durata de viata atinge chiar si 80 de ani.

De asemenea, caracterul estetic, distinctia si caracterul pe care tigla metalica cu acoperire de piatra naturala il confera casei tale este un alt avantaj demn de luat in seama. Poti opta pentru 7 profile cu modele traditionale si o varietate impresionanta de culori ce se pot adapta oricarui stil arhitectural. In plus, acoperisul este ideal atat pentru casele de la campie, cat si pentru cele de la mare sau de la munte fiind extrem de rezistent la actiunile mediului inconjurator.

De unde cumpar tigla metalica cu acoperire de piatra naturala

Daca vrei sa-ti achizitionezi si tu tigla metalica cu acoperire de piatra naturala pentru casa ta, ia legatura cu Acopero Serv din Bucuresti. Aceasta echipa te oferteaza cu mai multe modele de invelitori dintre care tu vei alege in functie de nevoile si posibilitatile tale.

Astfel, daca ai intrebari suplimentare, daca vrei mai multe informatii, cat si ajutor pentru alegerea potrivita, echipa Acopero Serv iti sta mereu la dispozitie!

Despre Zoom-Biz

Ministerul Apărării Naționale (MApN) este organul de specialitate al administrației publice centrale, în subordinea Guvernului României, prin care este condusă activitatea în domeniul apărării naționale, potrivit prevederilor legii și strategiei de securitate națională, pentru garantarea suveranității, independenței și unității statului, integrității teritoriale a țării și democrației constituționale.