Gall Trophy - Trofee competitii sportive de top

Brasov - 13 martie 2013

Comunicat tip General in Sport

Trofee si premii sportive, cupe, medalii, figurine, plachete, placute, trofee din sticla, cutii medalii, panglici, rozete, stative destinate organizatorilor de competitii sportive si evenimente – de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi – doar in oferta companiei Gall Trophy din Timisoara.

Gall Trophy - Trofee competitii sportive de top

Cu o experienta de 21 de ani pe piata romaneasca, Gall Trophy a reusit sa se impuna in fata concurentei, demonstrand ca este un partener valoros si responsabil pentru colaboratorii si clientii sai.

Garantia si calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor, de la cupe si trofee pentru competitii sportive la stampile si obiecte promotionale pentru companii, de la cadouri si ambalaje pana la inramari tablouri, face din Gall Trophy un lider in domeniu.

Un principal serviciu in care firma s-a impus in ultimii ani il reprezinta personalizarea de trofee, cupe si alte produse similare, ce dau recunoastere meritelor sportivilor. Tinem cont de preferintele si exigentele clientilor si realizam cele mai calitative produse, folosind tehnologii inovatoare ca tiparire, gravare, sau sublimare .

Gall Trophy iti pune la dispozitie cea mai complexa gama de trofee si premii sportive, de la cupe si medalii la figurine si plachete, de la placute la trofee de sticla. In oferta companiei noastre vei gasi si diverse accesorii, precum cutii medalii, panglici, rozete, stative destinate organizatorilor de competitii sportive si evenimente, special pentru magazinelor de profil ori pentru persoanele fizice.

Suntem cei mai buni in domeniu, stim sa ne respectam partenerii, stim cum sa te ajutam sa te mentii in topul campionilor.

Nu facem rabat cand vine vorba de calitatea produselor oferite, stim sa punem pret pe valoare si competivitate, suntem profesionistii de care ai cu adevarat nevoie !

Stim ca timpul este pretios, asa ca iti oferim cele mai bune servicii pe care le meriti, de la personalizarea trofeelor si cupelor pana la transport si consultanta specializata in alegerea si particularizarea produsului dorit.

Pentru tine, clientul nostru, avem deschise mai multe sedii in Bucuresti, Timisoara sau Arad, fiind mereu la dispozitia ta si pe internet, unde ne poti contacta pentru a vizualiza oferta noastra completa, comandand doar produsele care te reprezinta cu adevarat.

Magazinul online Galltrophy iti sta la dispozitie cu gama variata de cupe sportive, intr-o diversitate de marimi, modele si culori, special concepute pentru evenimentele tale.

Produsele pe care ti le oferim sunt realizate tinand cont de ultimele tendinte in design, in stilul clasic sau modern, din materiale de calitate superioara si cu destinatii multiple, in functie de evenimente si competitii. Prin servicii profesionale de gravare ale stativului de marmura sau lemn, iti oferim cele mai speciale cupe personalizate de pe piata, preturile fiind mult sub cele practicate de concurenta.

Si pentru ca recunoasterea meritelor si muncii unui sportiv trebuie sarbatorita si respectata la cel mai inalt nivel, iti oferim medaliile Gall Trophy, medalii de o calitate superioara, realizate de profesionistii companiei noastre. Personalizam medaliile tinand cont de disciplinele sportive carora li se adreseaza, in marimi, culori ori elemente grafice specifice, particularizate pentru fiecare eveniment ori competitie sportiva in parte.

In gama serviciilor oferite clientilor si partenerilor nostri avem inclusa si realizarea de plachete si placute personalizate, din lemn, metal, sticla ori plastic, intre-o varietate de culori si nuante. La cererea clientilor putem inscriptiona plachetele si placutele cu mesaje speciale, acestea conferindu-le produselor unicitatea.
Gall Trophy este calificat si in insertiile medaliilor, acestea fiind gravate cu modele grafice reprezentative pentru toate disciplinele sportive si disponibile in culorile

auriu, argintiu si bronz.

Orice aniversare, inaugurare sau comemorare poate fi condimentata cu o placheta sau placuta personalizata de firma noastra, evenimentul capatand astfel o importanta aparte in viata fiecarui participant.

momentul in care trofeul se inmaneaza intregii echipe sportive.

Si pentru ca ne place varietatea, iti punem la dispozitie si trofee din sticla, personalizate, in forme geometrice simple, linii drepte si arii extinse destinate publicului larg sau unor segmente de nisa. Modelele oferite de noi sunt robuste, au un design clasic si se preteaza cu usurinta oricarui tip de evenimente ori festivitati de premiere, fie ca aceastea sunt sportive sau artistice, evenimente caritabile ori inaugurari. Avem diferite tehnici de personalizate, prin gravura cu texte, versuri, citate de dimensiuni mai mari sau mici, in functie de cerintele si gusturile clientilor.

Iar daca nu te-am convins inca sa ne alegi pe noi, iti mai spunem si ca avem in gama noastra variata de produse speciale si figurine si statuete sportive, destinate in special premierilor din cadrul competitiilor sportive. Produsele sunt realizate intr-o varietate de ipostaze, marimi si culori, menite sa exemplifice perfect disciplina sportiva in cadrul careia sunt oferite, de la fotbal la baschet, de la tenis la volei, de la gimnastica la ciclism. Conferim produselor unicitate prin personalizare, gravand diferite texte ori realizand grafici speciale, dupa gusturile si doleantele clientilor.

Si pentru ca punem pret pe detaliile care fac intotdeauna diferenta, iti mai oferim si o gama variata de accesorii, in forme, marimi si culori diferite, ce vor da valoare si culoare evenimentelor tale. Panglicile si rozetele personalizate de noi au un design special, fiind ideale pentru festivitatile de premiere ori in cadrul evenimentelor de decernare premii si decoratii.

Da valoare, culoare si inedit evenimentelor, alege produsele de calitate Gall Trophy!

Taguri: timisoaragall trophycupemedalii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/gall-trophy-trofee-competitii-sportive-de-top