Hella: protectia solara, termica si fonica a casei tale

Brasov - 19 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Metoda prin care majoritatea dintre noi incercam sa impiedicam patrunderea soarelui in locuinta este montarea in dreptul ferestrelor a clasicelor draperii, modalitate care insa nu da intotdeauna roade. Astfel de articole decorative au de cele mai multe ori chiar acest scop: de a orna incaperile.

Hella: protectia solara, termica si fonica a casei tale

Exista si situatii in care draperiile din materiale grele si inchise la culoare aduc camera aproape de obscuritate. Este placut sa ai un climat racoros intr-o zi torida de vara insa, asta nu inseamna ca trebuie sa stai tot timpul pe intuneric.

Din fericire, lucrurile au evoluat si in aceasta privinta. Pe piata au aparut produse care inlocuiesc cu succes draperiile, rulourile din plastic inestetice care se murdaresc prea repede, precum si practici ca acoperirea geamului cu hartie pentru prevenirea "eficienta" a patrunderii razelor solare. Insa, niciun alt produs de acest gen nu se apropie ca numar de avantaje  de cel pus la dispozitie de catre compania Hella.

Hella reprezinta unul dintre cei mai importanti si respectati producatori in domeniul sistemelor de protectie solara si a celor impotriva intemperiilor. Infiintata in anul 1959, in Austria, Hella are reprezentanti in mai multe tari din Europa, firma activand sub aceeasi denumire si pe piata de specialitate din Romania.

Produsele pentru protectie solara pe care Hella vi le propune sunt rulourile exterioare automate.

Ideale atat pentru spatii rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau chiar comerciale, rulourile exterioare automate sunt realizate din componente tratate impotriva coroziunii. Pentru cortina propriu-zisa este folosit aluminiul extrudat, material ce se comporta excelent in conditii meteo nefavorabile: ploi torentiale, ninsori, etc.

Usor de intretinut, rulourile exterioare au un principiu de functionare automat, aspect ce faciliteaza folosirea lor. Prin simpla apasare a unei telecomenzi, cortina se ridica sau coboara in functie de necesitati. La capat de cursa, decuplarea se realizeaza automat. Daca doriti ca rulourile sa se opreasca la un anumit nivel, pur si simplu luati degetul de pe butonul respectiv.

Pe langa protectia eficienta impotriva soarelui, rulourile exterioare automate marca Hella izoleaza termic incaperile in cauza, creand un climat racoros in zilele caniculare, si mentinand o temperatura placuta pe timp de iarna. Acestea reduc cu pana la 45% consumul de energie necesar pentru incalzire. In pozitie inchisa, rulourile creeaza in fata geamului o perna statica de aer, impiedicand in acest fel circularea acestuia.

In perioadele caniculare, tot mai prezente pe teritoriul tarii noastre, rulourile exterioare automate previn incingerea incaperilor, actionand ca o bariera impotriva razelor soarelui.

Pe langa izolarea termica de exceptie, acestea puncteaza cu succes si la capitolul izolarii fonice, zgomotele de afara ramanand acolo unde le este locul, in exteriorul locuintei dumneavoastra.

Datorita sistemului automat, rulourile nu pot fi impinse in sus, si pentru ca sunt confectionate din materiale de calitate, deteriorarea acestora ar da mari batai de cap potentialilor vizitatori nepoftiti. Asadar, rulourile ofera protectie anti-efractie sporita.

De asemenea, sunt ideale pentru cei care locuiesc la casa sau intr-un bloc de locuinte, la parter, deoarece asigura intimitate, tinand departe persoanele mai curioase din fire.

Rulourile exterioare automate confera un aspect estetic fatadelor, putand fi montate pe suprafata oricarui geam, indiferent de dimensiunile acestuia.

In privinta paletei cromatice, compania Hella va pune la dispozitie astfel de produse in mai multe variante de nuante: argintiu, gri, maro mai inchis sau mai deschis, verde si chiar rosu, asigurand totodata consultanta de specialitate, montaj profesionist si service pentru produsele comercializate.

Adresa firmei:

Calea Feldioarei, nr. 178, Brașov, Brașov

Telefon de contact:

0268-545-842 / 0722-437-877