Hotel Lido, pentru ca meriti!

Brasov - 7 martie 2013

Comunicat tip General in Turism

Hotel Lido iti ofera o cazare confortabila si moderna, situat in imediata apropiere a centrului Timisoarei. Acesta este axat pe nevoile clientilor de afaceri, cat si a celor care doresc sa petreaca o vacanta de neuitat.

Hotel Lido, pentru ca meriti!

Hotelul Lido va pune la dispozitie servicii de cazare, restaurant si sali de conferinta elegante si bine tehnologizate, cu o capacitate de pana ala 300 de persoane. Chiar daca este aproape de centru, hotelul va pune la dispozitie si parcare gratuita.

Intr-o atmosfera unica si relaxanta, Restaurantul Lido din cadrul Hotel Lido se remarca prin eleganta si bun gust dar si prin cele mai gustoase mancaruri preparate de Maestrul International Chef Dorel Margauan, specializat in bucataria romaneasca, mediteraneana, asiatica si internationala.

Cazare Hotel Lido

Hotel Lido va pune la dispozitie 4 optiuni de cazare, in functie de necesitatile dumneavoastra:

- Camere superioare: cele 48 de camere complet echipate, se descriu prin eleganta, lumina si confort, ceea va poate conferi un sejur de neuitat. In camere puteti beneficia de urmatoarele facilitati: minibar, seif, uscator de par, telefon, WiFi gratuit, birou de lucru, Tv prin satelit, aer conditionat. 

- Junior Suite: cele 4 apartamente Junior va o ofera posibilitatea de a putea lucra intr.-un mediu linistit si relaxat. Prezinta urmatoarele facilitati: minibar, seif, uscator de par, telefon, WiFi gratuit, birou de lucru, Tv prin satelit, aer conditionat, cafea si facilitati de ceai.

- Apartamente: o data intrati in Lido Suite este imposibil sa un fiti cuceriti de designul, confortul acestui apartament compus dintr-un living si dormitor, cei doar 55 metri patrati fac minuni oferindu-va o  panorama de invidiat. Pe langa clasicele facilitati mai putem adauga jacuzzi si sauna.

- Suita familiala: chiar daca calatoriti cu famila, Hotel Lido va pune a dispozitie cele 6 Suite familiale in care va puteti simti ca acasa. Aceste camere sunt ideale pentru familiile cu 1-2 copii (daca acestia au sub 12 ani beneficiaza de cazare gratuita). Contine clasicile facilitati precum: telefon, WiFi gratuit, aer conditionat, seif, minibar, TV prin satelit, birou de lucru, uscator de par, aer conditionat cu control personal.

Va place sportul? Puteti sa beneficiati de serviciile unei sali de sport, aflata chiar in incinta hotelului, putandu-va delecta pe urmatoarele tipuri de aparate: banda de alergat, ergometru, cross-trainer, banci si greutati. Iar dupa o asemenea activitate solicitanta va puteti relaxa apeland la serviciul de Wellness-Massage. Acolo va puteti reincarca bateriile: masaj facial, traditional sunt doar cateva dintre ´relaxarile´de care puteti beneficia, este necesar doar sa anuntati receptia cu 2 ore inainte.

Daca doriti sa va relaxati la soare dupa o zi de munca o puteti face chiar din jacuzzi. Hotelul dispune de o astfel de facilitate, chiar pe acoperisul hotelului, avand o vedere panoramica deosebita. Va place sa ramaneti mereu in forma si sa va pastrati acelasi tonus? O puteti face la sauna ucata. Este nevoie doar sa anuntati receptia cu 30 de minute inainte.

Si nu putea lipsi o terasa, unde sa puteti savura un cocktail, o bere, un pahar de vin sau alta bautura.

Contact Hotel Lido

S.C. ABOGAR S.R.L.

str. Bulevard Iosif Bulbuca Nr.20, Timisoara, Timis, 300736, Romania

Persoana de contact: Andi Balanescu

Mobil: +40-756 059 302

Tel: +40 (256) 407373; +40 (256) 407374

E-mail:  reservations@hotel-lido.ro,  manager@hotel-lido.ro

http://www.hotel-lido.ro

Taguri: cazarehoteltimisoaralido