Indeo Auto are grija de masina ta!

BUCURESTI - 9 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Piese auto de vanzare, service auto axat pe latura mecanica, schimburi de ulei, verificari si diagnoze, pachete de revizie complete – le gasesti pe toate in oferta companiei Indeo Auto din Bucuresti.

Indeo Auto are grija de masina ta!

Avand o bogata experienta in domeniu auto, firma Indeo Auto s-a impus pe piata de profil a vanzarilor auto atat prin calitatea produselor oferite cat si prin profesionalismul angajatilor.

Magazinul de piese auto al firmei Indeo Auto le ofera clientilor cele mai bune produse in domeniu, de o calitate exceptionala, fabricate de marci recunoscute, atat pentru piesele electrice cat si pentru elementele de caroserie.

Cele mai vandute sunt stergatoarele, filtrele, uleiurile si lubrifiantii, bujiile scanteie si incandescente, articulatiile, rulmentii, radiatoarele, amortizoarele, ambreiajele si kiturile de distributie.

Indeo Auto are pentru partenerii sai de afaceri o gama variata de servicii, precum diagnozele computerizate obligatorii, verificari si schimburi de ulei, filtre, elemente de franare, cutii de viteze, ambreiaj sau articulatii.

Suntem profesionistii mereu pregatiti sa intervina in orice problema pe care o intampini, suntem mereu la dispozitia ta, cu servicii de calitate si preturi avantajoase.

Fiind o firma care se respecta, Indeo Auto le pune la dispozitia celor interesati si un service auto profesional, in care personalul calificat  este mereu pregatit cu cele mai optime solutii in domeniul mecanicii auto.

Lider pe piata auto, Indeo Auto lanseaza pe piata oferta speciala a “Pachetelor de revizie”, dedicate sistemului de franare, sistemului de distributie si filtrelor si uleiurilor.

In cadrul companiei gasesti cu siguranta toate piesele necesare reviziei, piesele fiind de calitate premium, provenite de la producatori renumiti in domeniu, cu garantia aferenta.

Apeland la serviciile companiei Indeo Auto ai garantia ca vei plati pretul corect al reviziei, acesta incluzand pretul pieselor si al manoperei aferente, fara alte costuri ascunse.

Suntem profesionistii care isi respecta clientii si pun un accent deosebit pe programarile acestora.

Pachetele de revizie pe care compania le pune la dispozitia ta iti ofera cele mai bune solutii, la cel mai bun raport pret/calitate:

- Pachete de revizie ulei si filtrare;

- Pachet revizie frana;

- Pachet revizie distributie;

Pachetul de revizie sisteme franare este compus dintr-un set de placute de frana pe o singura punte (fata sau spate), fiecare pachet incluzand, optional, la preturi foarte avantajoase, discuri de frana si/sau schimbarea acestora, ori lichid de frana si aerisirea completa a sistemului de franare.

Adevaratii conducatori auto stiu ca diferenta dintre un accident grav si doar un incident in trafic este facuta deseori de sistemul de franare. Si tocmai de aceea este foarte important ca acesta sa fie mentinut in stare perfecta de functionare.

Specialistii Indeo Auto iti recomanda ca la un interval de doi, trei ani sa inlocuiti integral lichidul de frana, pentru siguranta masinii, dar si a pasagerilor.

De ce sa nu te programezi din timp intr-un service auto specializat, pentru a evita toate eventualele neplaceri?

Apeland la serviciile oferite de firma bucuresteana Indeo Auto scapi de grijile in trafic, facand in acelasi timp si economie.

Si asta deoarece preturile practicate de companie sunt mult sub cele de pe piata auto, in ciuda faptului ca serviciile prestate sunt de o calitate superioara.

Alege un partener de incredere, alege serviciile si produsele firmei Indeo Auto!

Contact:

Indeo Auto
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Sos. Berceni nr. 48, sector 4
Telefon: 0758.117.866