Itechsol - solutia pentru confortul tau si siguranta naturii

Peris - 9 octombrie 2013

Comunicat tip General in Industrie

Nu demult, folosirea energiei regenerabile parea un scenariu rupt dintr-un film de scientce-fiction. Tehnologia si descoperirile in domeniu ne-au demonstrat contrariul. Acum putem transforma caldura in lucru mecanic fara sa mai abuzam de resursele naturale, care se vor dovedi la un moment dat insuficiente pentru necesitatile unei lumi suprapopulate, dezvoltate industrial. Si pentru ca viitorul nu se arata optimist, solutia vine de la eneria regenerabila, sau cu alte cuvinte, inlocuitorul petrolului, carbunelui sau a gazelor naturale.

Itechsol - solutia pentru confortul tau si siguranta naturii

Cand vine vorba de confortul nostru, suntem dispusi sa facem orice sacrificiu. Inovatiile tehnologice vin in ajutorul celor care pe timp de iarna isi doresc locuinta calduroasa sau pentru cei care in zilele caniculare tanjesc dupa o incapere racoroasa.

Pompa de caldura este cea mai ieftina solutie pentru conditionarea aerului din incaperi si incalzirea apei menajere. Probabil te intrebi ce reprezinta si cum functioneaza acest mecanism. Ei bine, o pompa de caldura este o instalatie care, consumand lucru mecanic, transfera caldura de la un mediu cu temperatura mai joasa la altul cu temperatura mai inalta. Cu alte cuvinte, acesta este un dispozitiv care transfera caldura in sensul invers pe care il are in miscarea sa naturala. Si daca explicatia nu te lamureste in totalitate, afla ca astfel de pompe se regasesc in frigidere, congelatoare, aparate de aer conditionat si inveroare de caldura. Cel mai adesea pompele de caldura extrag din aer sau pamant.

Exista doua tipuri de pompe de caldura, cele cu compresie si cele cu absorbtie. Primele functioneaza pe energie mecanica, adica prin energie electrica, iar cele din urma pot rula si pe caldura ca sursa de energie, prin energie electrica sau combustibili.

Dincolo de explicatii tehnice, trebuie sa stii care sunt de fapt avantajele unei pompe de caldura. In primul rand, acest sistem asigura independenta fata de combustibili. El extrage energia din mediul natural, si o livreaza casei, pentru a conditiona aerul sau pentru a preincalzi apa menajera. Sursele energiei pot fi aerul, solul sau apa din panza fratica. Cu alte cuvinte, pompa de caldura Itechsol reprezinta modalitatea cea mai inteligenta si eficienta, care preia caldura din mediul ambient, caldura care ulterior este cedata sistemului de incalzire al cladirii.

Daca te-am convins de necesitatea unui aistfel de sistem pentru locuinta ta, trebuie sa apelezi la profesionistii in domeniu, adica la  Itechsol. Din respectul pentru tine si mediul inconjurator venim cu o gama vasta de servicii in domeniul energiei regenerabile, printre care : panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, turbine eoliene, solutii de incalzire in pardoseala si metode de iluminat cu LED. Datorita standardelor inalte pe care ni le propunem in afaceri, am ales sa colaboram cu unii dintre cei mai importanti furnizori internationali. Alaturi de nume precum Westech Solar, Austria-Email, Taco Nova, Steca Solar, Thermia, Esbe, oferim clientilor nostri solutii performante, si servicii de inalta calitate. Fie ca este vorba de locuinte sau de spatii mai mari, avem solutii inteligente pentru orice tip de cerere. Printre produsele Itechsol se enumara: baterii solare, pompe de caldura sol apa, vase expansiune instalatii solare, boiler bivalent, agent termic solar, boiler monovalent, pompe recirculare solare, suporti fixare pentru panouri solare, automatizari sisteme solare, accesorii montaj instaltii solare termice, boiler tampon, sisteme solare piscine, si lista poate continua

Itechsol solutia ta inteligenta pentru o viata mai confortabila si un mediu mai sigur.

Contact:

Itechsol

Adresa firmei:

str. Muresului nr. 231A, Peris, MureČ™

Telefon de contact:

0265 343 013 | 0745 667 888

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/itechsol-solutia-pentru-confortul-tau-si-siguranta-naturii