Ksk Clean – generatoare de aer cald!

BUCURESTI - 8 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Vrei un generator cu aer cald mobil pentru spatii mari si deschise? KSK Clean vine in ajutorul tau oferind generatoare de aer cald din gama de produse Mobilcalor, create de firma italiana IPC.

Generatoarele de aer cald portabil sunt recomandate pentru spatii deschise, puternic ventilate sau fara incalzire, fiind in acelasi timp si usor de deplasat. KSK Clean este o firma bucuresteana, care are ca obiect de activitate prestarea de servicii de curatenie. Compania ofera solutii in industria farmaceutica, industria alimentara, industria prelucrarii lemnului, dar si in constructii civile, confectii textile, morarit si panificatie sau pentru spalatorii auto.

Produsele furnizate apartin unor fabrici de renume din Germania, Spania sau Italia, oferind echipamente de spalare cu jet de apa, echipamente de maturare, echipamente de aspirare profesionala, carucioare si mop-uri, echipamente automate pentru spalare autoturismelor, instalatii de tratare a apelor reziduale provenite in urma spalarii autoturismelor, detergenti si consumabile.

Generatoarele de aer cald comercializate de KSK Clean sunt din gama Mobilcalor DX, marca IPC Portotecnica, fara evacuarea gazelor arse, destinate atelierelor auto, spalatoriilor auto, constructiilor, halelor ventilate-neincalzite, pentru locurile de munca exterioare sau sere. Acestea, denumite si tunuri de aer cald, functioneaza pe baza unor combustibili, cum ar fi motorina si pot fi aplicate pentru uscare, dezghetare, uscare beton proaspat, incalzire locala in incaperi mari ventilate. Generatorul de aer cald are un corp de inox si incorporeaza camera de ardere, sasiu lacuit, prevazut cu 2 roti pentru a putea fi deplasat cu usurinta, schimbator de caldura complet automatizat si un dispozitiv de control al arderii. In plus, generatorul cu aer cald mobil poate fi echipat si cu un termostat de ambient.

Unele tipuri de generatoare de aer cald KSK Clean pot fi folosite in industria alimentara. Aerul emanat de generator este perfect curat si respirabil. Generatoarele sunt prevazute cu un tub de evacuare a gazelor arse, la care se cupleaza orice tip de tub flexibil prin care se evacueaza gazele arse din incapere. Generatoarele  de aer cald au un randament termic de aproximativ 90%. Generatoarele de caldura cu ardere indirecta au o utilizare multipla, sunt sigure, usor de utilizat gratie dispozitivelor de control care in cazul unei functionari defectuase opresc masina. Generatoarele au un design compact si pot fi transportate cu usurinta in masina, sunt usor de utilizat si sunt dotate cu sisteme de protectie pentru prevenirea supraincalzirii. Unele modele sunt prevazute cu maner si roti pentru a facilita transportarea acestuia. Produsele corespund standardelor de calitate, intrucat produsul combustiei este format din vapori de apa si dioxid de carbon, de aici rezultand emisii scazute. Generatoarele sunt automate si confera o eficienta termica ridicata. Incalzirea directa necesita o ventilare continua a spatiilor unde aceste incalzitoare sunt utilizate.

Produsele pot fi achizitionate oriunde in Romania printr-un simplu click de pe pagina de internet a companiei KSK Clean. Firma ofera consultanta pentru achizitionarea oricarui produs, oferind numai produse de cea mai buna calitate. KSK Clean ofera solutii de consultanta, configurare si proiectare a unor solutii tehnice adecvate fiecarei solicitari in parte. Vei primi infomatii despre produse, date tehnice necesare si chiar imagini cu produsele.

KSK Clean
Str. Trifesti, nr 9, parter, sector 1, Bucuresti
Tel: 021 232 32 87
    0755 115 254 (service)