Margele-Bijuterii.com, pandantive Swarovski pentru bijuterii de o eleganta atemporala!

BUCURESTI - 8 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Arta bijuteriilor hand-made este extrem de apreciata. Fascineaza prin unicitatea si diversitatea modelelor, prin faptul ca ne ofera sansa de a fi diferite, de a purta piese “altfel”. Designerii de bijuterii hand-made creeaza, gratiei imaginatiei si stilurilor abordate, modele care depasesc, de multe ori, frumusetea si stralucirea celor lucrate in metale pretioase.

Margele-Bijuterii.com, pandantive Swarovski pentru bijuterii de o eleganta atemporala!

Daca aveti o afacere in acest domeniu si doriti sa va aprovizionati cu pandantive Swarovski, consultati oferta magazinului online Margele-Bijuterii.com si veti beneficia de cele mai bune preturi, discount-uri in functie de valoarea comenzii si oferte promotionale.

 Margele-Bijuterii.com, gama variata de pandantive Swarovski

“Swarovski Elements” este marca premium pentru cele mai bune cristale fabricate de compania austriaca Swarovski. Sunt disponibile in nenumarate culori, efecte, forme si marimi, oferind designerilor o paleta fabuloasa de inspiratie. Sunt extrem de apreciate in lume datorita caracteristicilor specifice:

- sunt cristale naturale (nu sunt pietre semipretioase)

- sticla este compusa din 32% plumb, sub forma de oxid de plumb, fapt ce ii confera o stralucire deosebita

- sunt taiate cu precizie si lustruite dupa un mecanism propriu patentat (fatetele se intalnesc la colturi reciproc perfect)

- au propria paleta de culori

- sunt un remediu important in arta Feng-Shui (capteaza lumina, amplificand si distribuind energia pozitiva)

Din gama ““Swarovski Elements”, Margele-Bijuterii.com Pandantive Swarovski - au o eleganta atemporala si sunt disponibile intr-o gama larga de taieturi si forme clasice sau avant-garde (stea, lacrima, fluturas, inima, floricica, semi-luna, forme rotunde, triunghiulare si atipice), precum si in mai multe culori si efecte. Ofera o paleta variata de posibilitati de combinatii, in diferite aplicatii si optiuni de design (bijuterii fantezie, dar si aplicatii textile sau de interior).

Cele mai apreciate si cautate sunt:

- categoria Baroque – Aquamarine,  Aurore Boreale, Black Diamond, Crystal AB (prezinta o tehnica de acoperire speciala, metalica)

- categoria Divine Rock – Jonquil

- categoria Flower – Aquamarine, Crystal AB, Jet,  Light Rose, Peridot, Violet

- categoria Heart – Emerald, Greige, Jonquil, Light Rose, Light Sapphire

- categoria link – Aurore Boreale, Silver Night, Golden Shadow

- categoria Moon – Light Topaz

- categoria Pear – Amethist, Astral Pink, Silver Night, Smoky Mauve

- categoria Starfish – Indicolite, Silk, Bermuda Blue

- categoria Victory – Red Magmacategoria Wing – Capri Blue, Tanzanite

- categoria Xilion Oval – Liliac Shadow, Rose Gold

- categoria Xilion Triangle – Aquamarine, Cristal AB, Red Magma, Violet

Margele Swarovski – rotunde, ovale, semigaurite ori in forma de fluturas, intr-o paleta bogata de culori (albastru, rosu, negru, galben, mov, roz, alb, transparente), va vor ajuta sa creati modele insiprate si originale de bijuterii hand-made - bratari, coliere, cercei, inele - posibilitatile de combinatie cu alte tipuri de materiale fiind practic infinite, in functie de inspiratie si tehnica de lucru folosita.

Tot din cadrul magazinului online Margele-Bijuterii.com puteti achizitiona si alte tipuri de margele (Shamballa, din ceramica, portelan, lemn, indoneziene), pietre semi-pretioase (perle stil Mallorca), pene, paiete, accesorii placate cu aur, argint sau platina, sarme, lanturi, ate, elastice si panglici, unlete, suporturi, adezivi, produsele fiind destinate atat celor care gasesc placere in acesta ocupatie (persoane fizice), cat si celor care detin o afecere in domeniu (persoane juridice).

Comenzile sunt onorate in orice colt al tarii, intr-un timp foarte scurt de la procesare (1 – 2 zile lucratoare sau chiar in aceeasi zi pentru urgente).