Motoare electrice cu traditie de la Braco MES

Bragadiru - 12 martie 2015

Comunicat tip General in Auto

Motoare electrice sau electromotoare sunt dispozitive electromecanice ce transforma in energie mecanica, energia electrica. In sens invers, adica daca vrei sa transformi energia mecanica in energie electrica poti realiza acest lucru numai cu ajutorul unui generator electric. In mod normal, aceeasi masina electrica poate indeplini ambele roluri.

Motoare electrice

Motoare electrice

Gama tratata de BRACO, www.bracomotoareelectrice.ro include motoare electrice speciale cu 2 sau 3 turatii, cu frana, antiexplozive, de curent continuu si motoare electrice trifazate , toate aceste echipamente pentru aplicatii industriale sau domestice iti sunt puse la dispozitie de catre firma cu renume, Braco MES din Ilfov.
 

Ce sunt motoare electrice?

Unde folosim motoare electrice? De la aplicatii domestice si pana la majoritatea aplicatiilor industriale, motoarele electrice sunt intrebuintate cu multa incredere. Si pentru ca-ti doresti ca aceste motoare electrice sa fie fiabile si  sa le poti utiliza pentru o lunga perioada de timp este absolut necesar sa se acorde o atentie sporita mediului in care se vor folosi. Astfel, se iau in calcul temperatura, umiditatea si praful din mediu, actionarile precum pornirea directa, inverter si stea/triunghi, cuplajul – care poate fi elastic, direct sau se poate realiza cu ajutorul fuliilor cu curele - , dar si serviciul de functionare, care poate fi direct sau intermitent.

Care sunt avantajele unor motoare electrice si de ce sunt atat de utilizate pe scara larga in diferite domenii de activitate? In primul rand, exista o varietate impresionanta de motoare electrice, in functie de necesitati. Sa nu uitam ca au multe domenii de aplicare, chiar si in medii mai dificile, fiind construite motoare electrice speciale. Sunt echipamente rezistente, fiabile, cu durata mare de viata.
 

Motoare electrice cu traditie inca din 1994 de la Braco MES
 

Braco MES importa sau produce motoare electrice, dar se ocupa si cu reparatia acestora, facand fata tuturor cerintelor clientilor sai. Si cum diversitatea este la rang de cinste in compania Braco MES, aceasta iti propune:

1.Motoare electrice speciale. Se folosesc pentru aplicatii industriale: metalurgie, termocentrale, electrocentrale, mine, industria moraritului si a painii, dar si industria ce produce masini unelte.

2.Motoare electrice trifazate. Puterea acestor motoare  este variata, dupa nevoile tale.Cel mai bine este sa discuti cu specialistii companiei, acestia recomandandu-ti ce ti se potriveste cel mai bine si nu va uita sa-ti vorbeasca si despre protectia electrica potrivita.

3.Motoare electrice cu frana. Se utilizeaza pentru transportoare, compresoare, utilaje si reductoare. Sunt dotate cu caracteristici standard si cu caracteristici speciale.

4.Motoare electrice curent continuu. Sunt indicate pentru actionarea ventilatoarelor, a pompelor, a utilajelor, fiind motoare electrice speciale pentru curent continuu.

5.Motoare electrice antiexplozive. Se folosesc in mediile in care materiile explozive precum prafurile inflamabile sau explozibile pot provoca adevarate probleme. Au o constructie speciala care nu permite realizarea de scantei sau flama.

6.Motoare electrice cu 2 turatii. Se folosesc pentru ventilatoare si pentru acele aplicatii care necesita un cuplu constant pentru cele 2 turatii. La nevoie, Braco MES iti poate furniza si motoare electrice cu 3 turatii.

Despre Zoom-Biz

Pentru motoare electrice cu traditie, motoare electrice rezistente si la pret bun, ia legatura cu specialistul Braco MES.