Oferta primaverii: 2 modele de piscine de nerefuzat

Timisoara - 8 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pentru o vara de neuitat, in care distractia este cuvantul de ordine, alege piscinele de la As Piscine . Profita si tu de cele 2 oferte exceptionale de vara!

Oferta primaverii: 2 modele de piscine de nerefuzat

Piscine pentru toate gusturile, piscine din beton, piscine modulare, piscine metalice, piscine monobloc din fibra de sticla sau chiar si minipiscine, toate aceste modele le gasesti numai la As Piscine din Timisoara.

Cum vara este aproape, iar mirosul de vacanta se simte deja plutind imbietor in aer, As Piscine are pentru tine 2 oferte de nerefuzat. Nu rata ocazia de a profita la maxim de vara asta, de a te distra, balaci si relaxa in intimitatea propriei tale locuinte!

As Piscine – prima oferta de piscine pentru veri de neuitat

Vrei o piscina mare, eleganta, frumoasa si care sa-ti permita sa-ti chemi toti prietenii la balaceala? As Piscine are o oferta excelenta pentru tine, pentru vara lui 2014 si pentru toate verile care vor urma de acum incolo.

Este vorba despre o piscina din beton, complet echipata, la un pret special de 5999 de euro. Oferta este valabila doar pana in 15 mai 2014, asa ca grabeste-te daca vrei sa alegi o piscina de calitate, de care sa poti profita foarte multi ani de acum incolo.

Piscina este confectionata din blocuri de polistiren de densitate ridicata, ceea ce-i confera o rezistenta deosebita.  Este dublu izolata termic, iar linerul are o grosime de 0.8 mm. Dimensiunea piscinei este de 8 X 4 X 1.5 m, este fabricata in Germania si iti este livrata in kit, care contine tot ceea ce ai nevoie pentru montaj:

- Blocuri de polistiren;

- Liner de 0.8 mm pentru care primesti garantie de 8 ani;

- Sistem de filtrare modern, care este compus dintr-o pompa marca Speck si un filtru de nisip;

- Skimer;

- Duze;

- Sifon de fund;

- Conducte;

- Armaturi;

- Scara de inox cu trepte antiderapante.

Montajul si transportul, daca esti din Timisoara, iti sunt oferite gratuit de catre As Piscine.

As Piscine – a doua oferta de piscine pentru 2014

Visezi demult la o piscina in propria curte, astfel incat sa profiti de fiecare raza de soare si de fiecare ora libera pe care o ai la dispozitie? Acum visul tau poate deveni realitate numai cu As Piscine.

Ce-ti ofera As Piscine? O piscina complet dotata, doar la suma de 3999 de euro. Suna tentant nu-i asa? Profita si tu de aceasta oferta limitata caci suntem siguri ca se va vinde ca painea calda.

Vrei cateva detalii despre aceasta piscina? Este vorba despre un model oval, fabricat in Germania si care are urmatoarele dimensiuni: 7 X 3.5 x 1.5 m. Piscina iti este livrata cu un kit complet care cuprinde urmatoarele:

- Structura metalica;

- Un liner de culoare albastra cu o dimensiune de 0.8 mm;

- Pompa de filtrare marca Speck, produsa in Germania;

- Filtru de nisip;

- Vana superioara cu 6 cai;

- Duze de refulare si de aspirare;

- Skimer;

- Tevi si racorduri din PVC;

- Scara din inox, ceea ce-i confera si un aspect estetic deosebit, dar si rezistenta si durabilitate.

Pretul piscinei include si TVA-ul, dar si montajul, iar daca esti din Timisoara sau din imprejurimi, transportul este gratuit.