Pensiunea Edera - un loc de vis!

Vanatori Neamt - 21 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Turism

Daca aveti nevoie de un moment de relaxare, in care sa puteti admira natura si sa va bucurati de confort, pensiunea Edera reprezinta alegerea perfecta.

Pensiunea Edera - un loc de vis!

Aflata la doar 7 km de orasul Targu Neamt, Pensiunea Edera de 4 margarete dispune de 24 locuri pentru cazare, un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri prevazut si cu terasa exterioara, un loc de joaca pentru cei mici, iar pentru cei care doresc sa tina conferinte, exista o sala special destinata in acest scop, care are o capacitate de 20 de locuri.

Cazarea la Pensiunea Edera

Cei care doresc sa se cazeze la Pensiunea Edera, vor avea parte de servicii de inalta calitate si de toate dotarile necesare relaxarii. Aici veti gasi camere duble twin, camere cu paturi matrimoniale, iar pentru familii sau grupuri mai mari exista si 2 apartamente. Toate sunt prevazute cu baie in camera si acces gratuit la internet cu ajutorul retelei Wi-Fi din cadrul pensiunii. 

Nu trebuie sa va faceti griji nici in privinta parcarii autoturismului, deaoarece exista o parcare proprie. Pe langa aceste beneficii, personalul pensiunii va ofera indrumare pentru a va bucura de timpul petrecut aici si va poate ajuta sa vizitati imprejurimile, pentru ca aceasta zona abunda in locuri mirifice, care va vor ramane in suflet.

Restaurantul Pensiunii Edera

Bucatarii restaurantului de la Pensiunea Edera va asteapta cu preparate traditionale romanesti, dar si preparate culinare din bucataria internationala. Toate bucatele gatite aici sunt delicioase si gatite in cele mai strcite conditii igienico-sanitare. Aceasta locatie este ideala si pentru organizarea unor evenimente importante din viata dumneavostra, evenimente precum nunta, botez, aniversare, dar si pentru evenimente din cadrul companiei.

Care sunt atractiile turistice din apropierea Pensiunii Edera

Daca v-ati cazat la pensiunea Edera si doriti sa vizitati imprejurimile, este bine sa stiti ca aici veti gasi nenumarate manastiri si schituri, gata sa va introduca in atmosfera secolelor trecute si unde va veti regasi linistea sufleteasca. Printre manastirile din zona se numara: Agapia, Varatec, Neamt, si manastirea Sihastria.

Alte obiective turistice prezente in zona sunt: Cetatea Neamt, Casa memoriala a lui Ion Creanga, 4 muzee de renume, precum si Monumentul vanatorilor de Munte. In apropiere puteti admira zimbrii, in cadrul Rezervatiei Dragos Voda.

Prin urmare, pentru cei care doresc sa viziteze zona, cu siguranta nu vor putea face acest lucru in cursul unei singure zile si va fi nevoie sa gaseasca un loc de cazare in zona, iar Pensiunea Edera este exact ce au nevoie, deoarece se afla in apropierea tuturor obiectivelor importante.

Cum se face rezervarea la Pensiunea Edera

Cei care s-au convins de frumusetile pe care le are aceasta zona a Moldovei sau cei care pur si simplu au nevoie de cateva zile de liniste in care sa uite de grijile cotidiene si au ales ca destinatie de relaxare Pensiunea Edera, pot face rezervarea atat online, cu ajutorul formularului gasit pe site, unde este nevoie sa introduceti perioada pe care doriti sa o petreceti la pensiune, numele, numarul de persoane pentru care se face rezervarea si datele de contact. O alta varianta prin care puteti face rezervare este contactarea telefonica la numarul de contact. Tot ce trebuie sa mai faceti este sa va bucurati de serviciile oferite de Pensiunea Edera.