Pensiuni dotate cu incalzire in pardoseala

BUCURESTI - 4 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sistemele de incalzire in pardoseala reprezinta o noua modalitate de a incalzi incaperile unei cladiri. Sistemul se bazeaza pe corpuri de incalzire ce se afla sub podea, ceea ce ajuta la o repartizare eficienta a caldurii pe toata suprafata incaperilor.

Pensiuni dotate cu incalzire in pardoseala

Primele sisteme de incalzire in pardoseala au aparut in tari antice ca Egipt sau China. Acestea functionau pe baza de gaze provenite din focare si care treceau prin canale sapate sub pardoseala. In aceeasi perioada apare, in Roma antica, o varianta noua a sistemului de incalzire. Acesta functiona pe baza de gaze cu temperaturi ridicate ce treceau prin canale sapate in cadrul pardoselii a unei intregi locuinte. Sistemul de incalzire roman reprezinta predecesorul instalatiei de incalzire pe care o cunoastem astazi. Primul sistem sub configuratia actuala apare la inceputul secolului 20, fiind dezvoltat dupa cel de-al doilea razboi mondial. In perioada in care intreaga Europa se refacea dupa pagubele imense ale razboiului, instalatia de incalzire se putea regasi in peste 100000 de locuinte.

In prezent, incalzirea in pardoseala se poate utiliza pentru a incalzi orice tip de cladire, mai ales pensiunile sau hotelurile. Acest tip de constructii au nevoie de o incalzire eficienta datorita faptului ca incaperile nu sunt folosite pe toata perioada anului, iar diferenta de temperatura poate crea defectiuni mari la instalatia termica. Insa, pentru ca incalzirea in pardoseala sa se realizeze la cele mai inalte standarde si conform cu specificatiile producatorului, trebuie avut in vedere faptul ca intreaga cladire este izolata termic pe toata suprafata.

 Instalatia de incalzire moderna se poate executa in doua moduri distincte: prin intermediul apei si al curentului electric. Incalzirea termica se face cu tevi prin care trece apa ce provine din sistemul central, iar incalzirea electrica se efectueaza prin cabluri, ambele sisteme fiind amplasate sub podea. Indiferent de tipul de instalatie ales, lucrarea de executie se realizeaza intr-un timp scurt, iar costurile finale sunt reduse.

 Prin intermediul sistemelor de incalzire, cladirile cu scop turistic pot beneficia de o temperatura optima pe toata perioada anului. Acest lucru este posibil datorita unor termostate digitale sau electronice ce se pot programa in functie de necesitati. In acest mod temperatura se va pastra la nivelul dorit, iar consumul de energie electrica va fi scazut, astfel incat sa se poata profita la maxim de confortul termic dorit.

In cazul in care doriti sa beneficiati de numeroasele avantaje ale unui sistem de incalzire in pardoseala pentru pensiunea dumneavoastra, puteti lua legatura cu AMASS Integral Solutions. Aceasta companie detine peste 10 ani de experienta in montaj si vanzare de sisteme de incalzire, reprezentand solutia potrivita pentru toti cei ce isi doresc un mod eficient si inovativ de a-si incalzi proprietatea.

Sistemele oferite de AMASS Integral Solutions sunt de cea mai buna calitate conform legislatiei in vigoare si apartin unor marci de renume in domeniu. Astfel, dumneavoastra aveti garantia unor servicii si produse de inalta calitate puse la dispozitie de o echipa profesionista. Noi va putem oferi solutii personalizate in functie de necesitatile pe care le aveti, astfel incat sistemul de incalzire dorit sa va ofere confortul si siguranta de care aveti nevoie. Pentru a putea lua legatura cu expertii AMASS Integral Solutions sunteti invitati sa accesati site-ul http://www.amass.ro.