Pentru eleganta si confort, alege Hotel Lido Timisoara!

Timisoara - 11 iulie 2013

Comunicat tip General in Turism

Vrei o vacanta in vestul tarii si ai ales ca punct de cazare Timisoara, orasul florilor de pe malul raului Bega? Te-ai gandit sa faci rezervare la un hotel cat mai aproape de centrul orasului, care sa-ti ofere atat tie, cat si intregii tale familii, confort si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber? Nu ai fost niciodata in Timisoara si esti curios daca renumele acestui oras este unul intemeiat? Acum ai ocazia sa vizitezi si tu capitala Banatului, sa vezi frumusetea oraselor de la campie si sa simti caldura oamenilor din vest. Cazeaza-te cat mai aproape de inima Timisoarei, la Hotel Lido si aici vei avea parte de tot confortul pe care l-ai sperat atunci cand ai plecat de acasa. Hotel Lido te asteapta cu promotiile sale de vara, special create pentru tine!

“Casa” ta din Timisoara sau **** Hotel Lido

Daca-ti doresti o cazare impecabila si vrei sa ai parte de eleganta si confort, atunci alege Hotelul Lido.

**** Hotel Lido este situat foarte aproape de centrul Timisoarei, ceea ce iti ofera un avantaj, deoarece poti ajunge in inima orasului fara  a pierde timp pretios pe drum.

Hotelul Lido  este amenajat intr-un stil luxos si este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timisoara, fiind gandit special pentru oamenii de afaceri.

Ca si cazare, poti sa alegi din 60 de camere, care au un total de 144 de paturi: 48 de camere superioare, 4 camere de tipul Junior Suites, apartamente si 6 suite familiale. Fiecare camera are televizor, internet WiFi, mini-bar, seif si aer conditionat. Parcarea este gratuita, in incinta hotelului si este atent monitorizata.

Hotel Lido are si propriul Restaurant, care ofera locuri la masa pentru 70-80 de persoane. Exista spatii pentru fumatori si spatii rezervate pentru nefumatori. Preparatele sunt asigurate de catre Chef Dorel Margauan, mare maestru bucatar, care iti poate prepara bucate atat din bucataria traditionala, cat si din cea italiana sau asiatica. De asemenea, Hotel Lido dispune si de o terasa de vara unde te poti racori pe timp de canicula.

Pentru intruniri si conferinte, Hotel Lido iti pune la dispozitie **** Lido Conference Center. Cele patru sali sunt complet echipate si pot gazdui intre 10 si 300 de persoane.

Cum fac rezervarea?

Niciodata nu a fost mai simplu sa-ti rezervi o camera. Hotelul Lido din Timisoara a profitat si el de tot ce este nou pe piata in domeniul informaticii si al publicitatii si acum poti sa-ti faci rezervarea direct pe site-ul oficial.

Intra pe hotel-lido.ro, mergi la sectiunea Rezervati si completeaza micul formular care iti va aparea. Scrii ziua sosirii, ziua plecarii si numarul de camere pe care il doresti. Bifezi apoi zilele direct in calendar si vei afla daca perioada este disponibila si ce camera poti alege. Completezi inca un mic formular cu datele tale personale si nu-ti mai ramane de facut decat  sa confirmi rezervarea. Plata o poti face in momentul rezervarii sau la plecare. Doar de tine depinde.

Nu uita sa citesti si conditiile de rezervare, iar daca ai nelamuriri poti sa apelezi numerele de telefon afisate in sectiunea Rezervari sau sa trimiti un e-mail pe adresa  hotelului.

A fost simplu, nu? Vacanta placuta in Timisoara si distractie la maxim!

Date de contact:

Firma: Hotel Lido
Ţara: Romania
Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Iosif Bulbuca,nr 20

Taguri: cazarehotelrezervarelido
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/pentru-eleganta-si-confort-alege-hotel-lido-timisoara