Pentru o natura mai curata, alege Galaxy Termo Trading!

Pitesti - 21 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Esti o persoana care iubeste natura si tocmai de aceea doresti sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a o mentine cat mai curata, astfel incat si generatiile viitoare sa beneficieze de un mediu sanatos si prielnic vietii? Stiai ca poti sa incepi acest proces chiar de la tine de acasa prin instalarea uneor fose septice in subteran, fose care au capacitatea de a colecta apele menajere uzate si de a elimina materiile poluante, evitandu-se astfel deversarea acestora in pamant? Esti interesat si tu de un astfel de produs, insa nu ai cunostinta despre nici o companie care sa-l comercializeze?

Intra si tu pe site-ul companiei Galaxy Termo Trading si profita din plin de promotiile pe care aceasta ti le-a pus la dispozitie in vara lui 2013! Acum, poti beneficia de fose septice ecologice incepand de la preturi mici, cum nici nu ti-ai inchipuit. Pe langa aceste promotii nemaipomenite poti sa achizitionezi si filtre de apa sau tablete pentru dedurizarea apei.

Niciodata nu a fost mai eco decat acum sa mentii o natura curata si sanatoasa!

Gandeste Eco, fii Eco! Numai cu Galaxy Termo Trading!

Te-ai gandit vreodata ca si natura are nevoie de ajutorul tau? Oamenii cer si cer mereu de la altii, de la viata, de la mediul inconjurator si au impresia ca toti ii sunt datori si trebuie sa-l multumeasca. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Cu atat mai putin in cazul naturii.

Dupa spusele unora, Pamantul este singura planeta din Univers care sustine viata, datorita unor elemente care fac posibil acest lucru. Daca treburile stau chiar asa, tu ce faci pentru a proteja natura? Nu ti-e frica ca intr-o zi, Pamantul va deveni de nelocuit? A cui va fi vina?

A oamenilor, a noastra a tuturor, deoarece am fi putut face ceva pentru „locuinta” noastra, insa am dat din umeri indiferenti si am intrebat mereu „De ce eu?”, „Ceilalti ce fac?” sau „Nu este suficienta doar implicarea mea!”. Poate ca o singura floare nu aduce primavara, insa va contribui la sosirea acesteia.

O companie care te poate ajuta din plin sa contribui si tu la o lume mai curata este Galaxy Termo Trading. Aceasta companie a inteles care sunt adevaratele valori ale acestei lumi si a pus umarul la mentinerea lor.

Gospodariile oamenilor sunt surse majore de poluare, mai ales de cand industria chimica a luat amploare si de cand rufele, vasele si curatenia se face cu detergenti mai mult decat toxici pentru natura. Toate aceste substante nocive ajung, prin apa, in pamant si de aici se incepe „otravirea” intregului ansamblu.

Acum, poti impiedica asta. Daca vei vizita site-ul companiei vei gasi o multime de produse care te vor ajuta sa gandesi si sa fii Eco!

Galaxy Termo Trading – din respect pentru natura

Galaxy Termo Trading a luat nastere tocmai din respect pentru natura si din dorinta de a trai intr-o lume mai curata. Si nu a stat cu mainile in san, asteptand ca altii sa preia initiativa, ci a pus umarul  si a reusit sa reduca, macar putin, din poluare.

Compania comercializeaza, importa si  distribuie instalatii mari dedicate epurarii apelor, insa iti ofera in acelasi timp si consultanta, punere in functiune si chiar si service.

Galaxy Termo Trading nu lasa nimic la voia intamplarii, iar cu ajutorul companiei si tu iti vei aduce aportul pentru lumea in care traiesti!

Date de contact

Denumire firma: Galaxy Termo Trading

Adresa firma: Str. Abatorului, Nr. 1, Loc. Pitesti, Jud. Arges

Telefon firma: 0721.047.437

E-mail: office@ecofose.ro

Adresa web: http://www.ecofose.ro/