Pentru un interior modern alege sablare sticla de la Glass & Fittings

Sacele - 20 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Atunci cand iti doresti un interior modern cu cat mai multa lumina naturala ai nevoie fara doar si poate de sablare sticla pentru usi, geamuri si chiar oglinzi. Acest procedeu va crea senzatia de luminozitate, de spatiu aerisit. Iar daca optezi pentru sticla sablata colorata te vei bucura de adevarate tablouri pentru locuinta ta, totul la preturi cu mult mai reduse decat daca ai apela la gravura. Cert este ca sticla sablata se potriveste de minune locuintelor, dar si birourilor si salilor de conferinte.

Pentru un interior modern alege sablare sticla de la Glass & Fittings

De ce sa alegi sablare sticla pentru propria locuinta?

Amenajarile din sticla sunt spectaculoase si astfel a aparut sticla sablata si sablare sticla, partea estetica fiind primul si cel mai mare avantaj. Insa, de asemenea, trebuie amintit si faptul ca sticla sablata ofera mult mai multa confientialitate si intimitate decat sticla transparenta reducand lumina excesiva si difuzand luminozitatea. Nu mai vorbim despre faptul ca sticla sablata este opaca si confera mult mai multa caldura unei incaperi decat sticla transparenta.

Sticla sablata se foloseste in fel si fel de combinatii decorative, totul fiind lasat la latitudinea designerului de interior sau a arhitectului. Astfel, la nevoie se pot crea si partitii de sticla cu modele variate, inedite, numai bune pentru compartimentarea ingenioasa si estetica totodata a birourilor.

Deci, da, acest tip de sticla se foloseste cu precadere pentru amenajarea locuintelor, insa si birourile se pot bucura de estetica ei impecabila, la fel si spatiile comerciale. Acest fapt ne demonstreaza versatilitatea sticlei sablate, ea potrivindu-se oricarui stil si decor. Daca pentru o locuinta, sablare sticla aduce un plus de frumusete si originalitate, in ceea ce priveste amenajarea unui birou acestuia i se va imprima un aspect profesional desavarsit, contemporan, imbinand cu succes sentimentul de confidentialitate si deschidere catre angajati, clienti si parteneri deopotriva.

Si, foarte important, sticla sablata poate fi personalizata foarte usor atat cu logo-ul firmei, cu motto sau cu desene, ba chiar poate fi si pictata, poate fi mat intens sau mat mai usor, totul dupa bunul plac al clientului.

Cine se ocupa cu sablare sticla?

In judetul Brasov pe strada Brazilor exista o echipa de profesionisti care presteaza srevicii de sablare sticla impecabile. Aceasta echipa se numeste Glass & Fittings si-ti ofera numeroase posibilitati de decorare a sticlei sablate, fie cu folie mata, fie printr-un procedeu mecanic mult mai durabil. In ambele cazuri te vei bucura de perfectiune, de opere de arta cu care iti vei amenaja locuinta.

In primul si-n primul rand ia legatura cu reprezentantii Glass & Fittings si discuta exact despre ceea ce te intereseaza, consilierii companiei sfatuindu-te si indrumandu-te pentru a facea cea mai inspirata alegere.

Astfel, pentru usi sau geamuri, pentru paravane sau balustrade, pentru compartimentari de succes sau pentru cabine de dus, Glass & Fittings iti sta la dipozitie cu servicii de sablare sticla personalizate. Pentru paravane si cabinele de dus se recomanda folia intrucat este deosebit de rezistenta si, in plus, se poate si igieniza foarte usor, iar pentru usi si compartimentarile de interior este ideala sablarea mecanica. Sablarea poate fi totala sau partiala cu dungi, forme geometrice, flori, forme inedite, litere sau elemente personalizate.