Plasma termica o solutie alternativa pentru incalzirea locuintei tale

BUCURESTI - 14 septembrie 2016

Comunicat tip General in Tehnologie

O solutie alternativa pentru incalzirea locuintei este plasma termica. Pana nu de mult, plasma termica era folosita in incintele care nu dispuneau de incalzire prin centrala sau calorifere, adica in incinta caselor, insa ele au devenit din ce in ce mai populare si in blocurile de apartamente, acolo unde incalzirea se face greu datorita situarii apartamentelor la etajele superioare, unde reteaua de termoficare este defectuasa sau in caminele in care nu s-a dorit investirea pe termen lung in centrale proprii sau la racordul de gaze.

Plasma termica o solutie alternativa pentru incalzirea locuintei tale

Plasma termica este o solutie avantajoasa si terapeutica. Datorita modului de constructie al acestora, plasma termica prezinta o placa de argint care prin incalzire emite ioni de argint ionizand astfel aerul. In acest mod plasma termica devine si un bun agent in sanatatea dumneavoastra. Problemele privind respiratia sau tensiunea fiind astfel diminuate. Dar nu numai dumneavoastra beneficiati de efectele sale terapeutice, dar si animalele de companie si plantele pe care le detineti in casa sunt mai fericite.

Metodele traditionale de incalzire alternativa cum ar fi resourile sau caloriferele electrice nu prezinta o solutie fiabila si economa pentru incalzirea mediului ambiant.

Sistemul de incalzire uitlizat in plasma termica este o combinatie de generator de caldura, care ste o aplicatie exclusiva a nano tehnologie si a sticlei prietenoase cu mediul. Mai mult decat atat caracteristicile si lungimea de unda a razelor solare si plasmei termice sunt aceleasi. Incalzitoarele cu plasma nu au elemente de incalzire vizibile, sticla insasi este o unitate generatoare de caldura cu molecule de argint ascunse in interior. Multumita nano tehnologiei caldura este generata in interiorul aparatului fara pierdere si curentul electric este transformat in caldura cu o eficienta de 99,9 %.

Plasma termica este un dispozitiv electric care radiaza caldura in infrarosu intr-o locuinta si incalzeste corpurile din acea incapere. O data incalzite corpurile din locuinta, de la mobilier la ziduri, acestea inmagazineaza caldura emanata de plasma termica si la randul lor o redau mai departe mediului inconjurator.

Este o aplicatie ingenioasa a unei foite subtiri de carbon pe o placa incalzitoare de sticla cand limitarea temperaturei la suprafata este necesara. Este sanatoasa si extraordinar de bine proiectate pentru confortul uman.

Comparativ cu alte dispozitive electrice, incalzitoarele cu plasma genereaza caldura uniform in mediul apropiat. Caldura este generata in suprafetele interioare largi ale panoului de sticla si este radiata sun un unghi de 180 de grade, asigurand o distributie egala de caldura fara pierdere.

Plasma termica consuma mai putina energie in timp ce functioneaza chiar si pentru perioade indelungate, mentinand temperatura constanta la suprafata.

Mai multe informatii vezi pe site-ul : www.caldura-ieftina.ro

Taguri: plasma termica