Pompe circulatie turatie fixa de la Fluxon au calitate superioara, fiind destinate unor scopuri multiple

Timisoara - 17 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Pompele circulatie turatie fixa sunt utilizate in special in sistemele de incalzire cu centrala ori in sistemele de termoficare, scopul lor fiind acela de a face posibila circulatia apei calde in aceste instalatii de incalzire centralizata si termoficare, dar si pentru instalatiile domestice de preparare a apei calde. Pentru a-si indeplini cu succes scopurile carora le sunt destinate, alegeti pompe circulatie turatie fixa de cea mai buna calitate din oferta Fluxon .

Pompe circulatie turatie fixa- componente cu rol esential in sistemele de incalzire

O locuinta bine incalzita in timpul anotimpului rece este un deziderat al fiecarei persoane. Cu totii cunoastem impresia incomparabila a aerului cald care ne izbeste de la intrarea in casa noastra dupa o pribegie indelungata pe strazile inghetate ale orasului intr-o zi rece de Decembrie. Pentru ca aerul din locuinta sa fie insa atat de placut este necesar ca sistemul de incalzire, fie el centralizat sau pe baza de centrala de apartament, sa functioneze la parametri optimi, ceea ce inseamna ca toate componentele sale sa fie in stare perfecta de functionare.

Una dintre componentele de baza ale sistemelor de incalzire cu centrala, dar si ale sistemelor de termoficare, este si pompa circulatie turatie fixa, care, atunci cand lucreaza in mod corect, are capacitatea de a va oferi acea temperatura placuta caracteristica aerului din locuinta dvs. din timpul sezonului rece. Pentru a beneficia de pompe circulatie turatie fixa perfect adaptate necesitatilor dvs. consultati oferta companiei Fluxon.

Fluxon va ofera pompe circulatie turatie fixa de cea mai buna calitate pentru ca dvs. sa obtineti performante imbunatatite in activitatile desfasurate

Compania Fluxon are ca domeniu de specializare furnizarea solutiilor de pompare pentru aplicatii industriale, rezidentiale si nu numai; oferind solutii furnizate de producatori autorizati care respecta normele europene in vigoare si realizeaza echipamente de cea mai buna calitate. In gama de produse comercializate de Fluxon veti regasi pompe pentru instalatii de incalzire, pentru sisteme de alimentare cu apa, desecari etc.; dar si accesorii pentru sistemele de pompare.

In oferta noastra se incadreaza si pompele circulatie cu turatie fixa destinate uzului in sistemele de incalzire centrala sau cu termoficare, care sunt de mai multe tipuri dispunand de una, doua sau trei trepte. Pompele circulatie cu turatie fixa pot fi folosite atat in sistemele de incalzire monotubulare, cat si in cele bitubulare. De asemenea, aceste pompe mai au avantajul de a se putea incadra perfect in sistemele de racire sau in cele de aer conditionat, la bucle de amestec precum si in alte tipuri de sisteme.

Ceea ce face din Fluxon cea mai buna alegere in furnizarea pompelor circulatie cu turatie fixa este mai ales specializarea companiei pe un singur domeniu de activitate. Mai mult, noi va asiguram consultanta de specialitate in alegerea celei mai bune pompe circulatie cu turatie fixa pentru nevoile dvs., iar montajul si punerea in functiune a pompelor sunt si ele asigurate de companie.

Daca va doritii solutii de pompare de cea mai buna calitate alegeti pompe circulatie cu turatie fixa din oferta Fluxon.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/pompe-circulatie-turatie-fixa-de-la-fluxon-au-calitate-superioara-fiind-destinate-unor-scopuri-multiple