Prest Expert Craiova – liderul expertizelor contabile profesionale

Craiova - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Compania Prest Expert din Craiova va ofera cele mai bune servicii in domeniul expertizei contabile, evaluarii economice, consultantei fiscale si in cel al medierii.

Expertii firmei sunt abilitati sa va puna la dispozitie o serie intreaga de solutii personalizate in domeniul planurilor de afaceri ori in cel al politicilor manageriale.

Cu o experienta remarcabila in domeniu, echipa Prest Expert din Craiova a reusit sa faca fata cu succes tuturor provocarilor si proiectelor venite din partea clientilor de-a lungul timpului, in acest moment ea putandu-se mandri cu portofoliul impresionant al partenerilor de afaceri carora le-a oferit servicii de cea mai buna calitate de pe piata de profil din Romania.

Profesionistii Prest Expert stiu sa-si respecte clientii, pentru care executa doar lucrari de calitate, in termenele prevazute de comun acord, la preturi foarte avantajoase.

Colaborarea cu compania craioveana implica atat avantaje manageriale, cat si economice si financiare, experienta fiind esentiala in demararea si finalizarea la parametrii optimi a oricarui proiect.

Prest Expert este partenerul ideal de care ai nevoie in domeniul financiar- contabil , firma oferindu-ti solutii profesionale, viabile si personalizate fiecarui proiect in parte.

Specialistii companiei sunt mereu la curent cu ultimele noutati legislative in domeniul financiar contabil, pe care le aplica in practica, ori de cate ori se impune.

Expertiza contabila ocupa un loc prioritar in activitatea firmei Prest Expert, aceasta fiind lider recunoscut in domeniul financiar-contabil pentru calitatea serviciilor oferite partenerilor de afaceri.

Profesionalismul si calitatea lucrarilor de expertiza contabila realizate de Prest Expert sunt imprimate tuturor specialistilor firmei de un expert in domeniu, respectiv de doamna expert contabil Elena Bojan . Avand aptitudini speciale de management, cu abilitati de comunicare si relationare speciale, Elena Bojan stie cum sa le ofere partenerilor sai de afaceri cele mai calitative servicii in domeniul financiar contabil.

Abilitatile organizatorice pe care le detine, ii confera doamnei expert Elena Bojan posibilitatea onorarii cu succes a tuturor proiectelor si lucrarilor de specialitate, in timp util, stabilit de comun acord cu partenerii.

Avand o experienta in contabilitatea societatilor comerciale de peste 10 ani, doamna expert contabil Elena Bojan este consultant fiscal, membru al camerei consultantilor fiscali si expert contabil autorizat de CECCAR. Si pentru ca vrea sa faca fata tuturor provocarilor, Elena Bojan a obtinut in ultimii ani numeroase certificari, in acest moment domnia sa putand oferi consultanta si servicii de specialitate din postura de cenzor, manager resurse umane, manager al sistemelor de management al calitatii, mediator, auditor , expert achizitii publice sau formator.

Alegand parteneriatul cu firma Prest Expert aveti garantia unor lucrari de expertiza contabila executate la cele mai inalte standarde.

Consultanta financiara de specialitate, certificare declaratie 101, contabilitate ori de certificare bilant – sunt doar o parte gama variata a serviciilor pe care compania Prest Expert le ofera tuturor oamenilor de afaceri ce pun pret pe calitate.  

Expertizele contabile realizate de expertii firmei sunt complexe si complete, ele reusind sa reflecte cu  profesionalism toate aspectele esentiale domeniului financiar contabil.

Daca vrei sa scapi de grijile financiare, lasa-i pe specialisti sa se ocupe de firma ta !

Compania Prest Expert este liderul de care ai nevoie, in orice problema financiar-economica.

Contact

  Prest Expert
Ţara: Romania
Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. M. Kogalniceanu, bl.97, sc. E, ap. 10
Telefon: 0351 416 080 | 0723 323 969 | 0748 372 771
Fax: 0351 416 081