Profita acum de reducerile de la Kwesto!

Ramnicu Valcea - 10 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Internet

Societatea Kwesto din Ramnicu Valcea a fost infiintata in anul 2000 si activeaza in domeniul comercializarii de produse speciale pentru dotarea birourilor, spatiilor de productie, depozitelor, atelierelor si altor spatii de firme. Suntem prezenti in mediul online, pentru ca voi, indiferent de locatia pe care o aveti, sa puteti comanda rapid si usor, din fata calculatorului, avand acces la informatiile referitoare la fiecare produs in parte. Acest lucru este demonstrat de numarul mare de clienti din 5 state europene, care au apelat la serviciile si produsele pe care le comercializam.

Profita acum de reducerile de la Kwesto!

Acum, avem pentru voi toti, reduceri substantiale de pana la 50%, la o gama foarte larga de produse, pe care o puteti vizualiza pe pagina de internet a magazinului nostru online, kwesto.ro. Datorita interfatei prietenoase a site-ului, aveti posibilitatea sa va particularizati cautarile si sa sortati rezultatele in functie de caracteristicile importante pentru voi: pret, dimensiuni, culori, accesorii, greutate, material, marca, s.a., astfel incat timpul de cautare sa fie cat mai mic.

Printre produsele pentru care va oferim reduceri, putem enumera: placute informative de perete, scaune, aspirator si suflator electric pentru frunze, mese de cantina, mese pliante, ingradire pentru parcare, dulapuri, statie pentru substante periculoase si multe altele. Indiferent pentru ce produse ati opta, compania Kwesto va ofera garantia ca acestea sunt de calitate si fabricate in conformitate cu normativele legislative in vigoare.

Transportul produselor comandate este gratuit, efectuat in timp foarte scurt,  iar voi veti beneficia de o perioada de garantie de minimum 3 ani. Aveti dreptul de a returna produsele in termen de 30 de zile, in cazul in care acestea nu corespund asteptarilor voastre.

 Daca sunteti in cautarea unor astfel de produse pentru afacerea pe care o detineti, este momentul sa va bucurati de reducerile pe care societatea Kwesto din Ramnicu Valcea, vi le pune la dispozitie. In magazinul online al companiei, veti gasi detalii cu privire la fiecare produs in parte, astfel incat alegerea pe care o faceti sa fie cea care corespunde necesitatilor si cerintelor voastre.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, specialistii companiei va intampina cu suportul logistic si consultanta de care aveti nevoie, solutiile prezentate fiind optime si personalizate. Considerati ca informatiile nu va sunt suficiente? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic, iar noi va vom aduce lamuririle pe care le cautati.

Societatea Kwesto a luat nastere in anul 2000 in Praga, facand parte din concernul TAKKT. Desi suntem cea mai tanara companie care a aderat la acesta, putem afirma cu tarie ca detinem experienta necesara pentru a oferi clientilor, produse si servicii de cea mai inalta calitate, la preturi imbatabile, mai ales atunci cand aplicam si reduceri semnificative. Putem face fata cu brio oricarui tip de solicitare, indiferent cat de complexa ar fi, intrucat suntem flexibili si deschisi schimbarilor si diversitatii.

Suntem orientati catre clienti si vrem sa obtinem cu orice pret, multumirea acestora. In acest scop, ne-am inarmat cu profesionalism, corectitudine, eficienta, sinceritate si promptitudine.