Q Rest – Pentru performanta!

BUCURESTI - 19 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Gratie inovatiilor in domeniul tehnologiei, exista o aplicatie care ofera posibilitatea de a imbunatati serviciile din restaurante si alte localuri asemenea. Q Rest este acel sistem prin care clientii pot comanda direct de pe telefonul mobil. La doar un click distanta, aplicatia poate fi descarcata din App Store sau Google Play pentru Iphone si Android. Cand ai intrat intr-un local, poti scana codul QR si poti comanda cu ajutorul smartphone -ului, fara a astepta chelnerul sa ia comanda. Poti vedea prin intermediul smartphone-ului, pozele si descrierile tuturor mancarurilor, inclusiv aprecieri sau comentarii si poti chema chelnerul pentru a achita nota de plata.

Q Rest – Pentru performanta!

         Ca patron sau administrator al unui restaurant sau local iti doresti cu siguranta ca totul sa se desfasoare cat mai facil si mai rapid. De aceea, este recomandat sa utilizati aplicatia Q Rest. Astfel nu vei mai avea nevoie de un personal numeros, iar clientii vor fi mereu multumiti intrucat nu sunt nevoiti sa astepte pentru a comanda. In plus, personalul care il detii va putea sa-si imparta timpul mai bine si sa nu mai fie asteptari intre preluarea comenzii, aducerea ei si apoi plata. In calitate de patron al unui local vei putea reactualiza meniul rapid si poti trimite oferte promotionale direct pe smartphone-ul clientilor. Prin aceasta aplicatie Q Rest poti sa promovezi direct produsele noi, cele sezoniere si cele temporare. Prin intermediul Q Rest primesti si feedback-ul din partea clientilor, astfel ca fiecare client poate sa posteze comentarii referitoare la serviciile oferite.

          Aplicatia Q Rest este ideala pentru acele spatii aglomerate sau zgomotoase, cum este cazul cluburilor de noapte cand este dificil ca cineva sa ajunga sa bar sau sa comande din meniu. In plus, cu ajutorul Q Rest se identifica publicul tinta pentru oferte si campanii publicitare, create in functie de preferintele clientilor. Clientul poate si recomanda produsele pe retelele sociale, facand astfel reclama produselor tale.

          In restaurant se poate pune pe masa un pliant in care se regasesc instructiunile de folosire ale aplicatiei si un cod QR . Dupa ce va scana codul QR, clientul va intra in meniul localului si va putea comanda. In cazul in care clientul trimite o comanda, aceasta va ajunge pe un dispozitiv fie ca este vorba de o tableta sau de un laptop care se afla instalat langa POS. Restaurantul poate fi impartit pe culori pentru ca acel chelner care raspunde de sectorul respectiv sa vada de la departare daca a primit o comanda.

Despre Acqua Development

          Acqua Development este o companie care se ocupa de dezvoltarea unor programe software menite sa usureze munca si sa ajute operatorii agentiilor de turism sa interactioneze mai bine cu furnizorii lor. Analistii Acqua Development au dezvoltat in permanenta programele si le-au imbunatatit constant. Programele oferite au la baza tehnologia Microsoft, ceea ce le face foarte stabile si permite analistilor sa fie la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora. Solutiile oferite de Acqua Development sunt potrivite cu business-ul pe care il administrezi. Pentru mai multe informatii despre programele Acqua Development si in special despre aplicatia Q Rest, solicita consultanta specialistilor Acqua Development. Pentru servicii de calitate si pentru performanta, solicita aplicatia Q Rest oferita de Acqua Development.

Datele de contact ale firmei Acqua Development

Adresa firmei: Str. Mitropolit Nifon, Nr. 2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0722 414 444

Email: office@ qrest .co.uk