Reparatii Frigidere - Atunci cand aveti probleme cu frigiderul sau combina frigorifica!

BUCURESTI - 13 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Alegerea unui nou frigider sau a unei combine frigorifice poate fi o experienta nu foarte placuta, dominata de multa alergatura, munca de documentare si intr-un final de o investitie foarte consistenta.

Reparatii Frigidere - Atunci cand aveti probleme cu frigiderul sau combina frigorifica!

Un frigider nu se schimba la cativa ani asa ca alegerea celui mai bun frigider pentru necesitatile proprii este de cea mai mare importanta. Tocmai de aceea, in cazul in care aveti probleme tehnice cu frigiderul dumneavoastra este important sa incercati sa-l reparati, asta in cazul in care nu sunteti dispusi sa risipiti banii pe unul nou. In cazul in care aveti nevoie de reparatii frigidere, este indicat sa contactati firma Reparatii Frigidere din Bucuresti.

 Atunci cand cautati specialisti in domeniu este de dorit sa gasiti pe cineva care sa va poata repara orice marca si model de frigider. Ei bine, tehnicienii Reparatii Frigidere pot repara orice tip de frigider. Acest lucru se datoreaza experientei bogate pe care angajatii firmei au acumulat-o de-a lungul timpului. Toate lucrarile sunt executate cu materiale si echipamente de cea mai buna calitate si se ofera garantie pentru piesele de schimb si sudurile realizate de pana la 1 an.

Trebuie sa apelati la serviciile firmei Reparatii Frigidere pentru frigiderul sau combina dumneavoastra frigorifica atunci cand:

- Temperatura din frigider sau congelator  nu este suficient de scazuta

- Masina de facut gheata din frigider nu lucreaza.

- Frigiderul face zgomote ciudate.

- Frigiderul nu alimenteaza cu  apa pentru a fabrica gheata.

- Gheata este construita in interiorul congelatorului sau frigiderului.

- Din frigider se scurg cantitati mici de apa pe podea.

- Frigiderul nu face pauza.

De-a lungul timpului, Reparatii Frigidere s-a remarcat pe piata din domeniu datorita calitatii serviciilor si promptitudinii de care a dat dovada.  Printre serviciile pe care firma le executa putem aminti: schimbarea de relee termice si de pornire, incarcari cu freon, schimbarea compresoarelor, curatarea condensatorului de racire, schimbarea filtrelor de umiditate, schimbarea termostatelor. Pentru fiecare lucrare de reparatie este oferita garantie. De asemenea firma poate oferi consultanta in cazul in care intampinati probleme in utilizarea echipamentelor electrocasnice.

Tot din aria electrocasnicelor de racire, Reparatii Frigidere va vine in sprijin cu servicii de reparatii pentru:

congelatoare: sunt oferite servicii personalizate, in functie de nevoile clientilor, utilizandu-se piese de schimb originale.  Garantia acestora este de 12 luni. Sunt efectuate de asemenea lucrari de intretinere pentru a prelungi durata de viata a aparatului dumneavoastra. 

- combine frigorifice: toate lucrarile sunt executate cu materiale si echipamente de cea mai buna calitate si se ofera garantie pentru piesele de schimb si sudurile realizate de pana la 1 an.

- combine side by side: in ceea ce priveste depanarea combinelor sunt inlocuite compresoare, sunt asigurate piese de schimb originale si este oferita garantie pentru toate lucrarile efectuate. De asemenea se asigura service pentru urmatoarele marci: Alaska, Ariston, Arctic, Zanussi, LG, Gorenje, Indesit, Beko si nu numai. 

Cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor, firma Reparatii Frigidere din capitala vine in sprijinul dumneavoastra si cu reparatii pentru masini de spalat, aparate de aer conditionat indiferent de marca - Indesit, Arctic, Bosch, Samsung, Whirpool, Gorenje, Electrolux, Zanussi, Alaska, Daewoo, etc. Toate aceste lucrari pot fi executate in Giurgiu, Bucuresti, Ilfov si Arges la domiciliul clientului.

Date de contact:

0744 538 400 | 0767 952 453 | 0722 241 866

Dl.Badea Florin