Reparatii Frigidere - la noi frigul este gratis!

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Reparatii Frigidere este compania special infiintata in Bucuresti si Ilfov, pentru a le oferi partenerilor de afaceri service profesional pentru frigidere,combine si congelatoare, dar si piese de schimb, reparatii combine side by side, ori frigotehnie.

Specialistii firmei cunosc toate secretele aparatelor electrocasnice diferite, aparute pe piata sub marca Samsung, Whirlpool, Beko, Indesit, Ariston, Bosch, LG, Daewoo, Miele, Ocean, Electrolux, Basic, Ignis, Candy, Nei etc.

In plus, echipele specializate ale companiei va pot oferi si reparatii masini de spalat si reparatii aparate de aer conditionat, de la schimbarea releelor termice si de pornire la incarcari cu freon, de la schimbarea compresoarelor la curatarea condensatorului de racire, de la schimbarea filtrelor de umiditate la schimbarea termostatelor.

Cu o experienta semnificativa pe piata de profil, firma va sta la dispozitie non-stop, oferindu-va cele mai bune solutii, adaptate problemelor si nevoilor dumneavoastra.

Reparatii Frigidere s-a detasat de restul firmelor de profil, atat prin calitatea lucrarilor executate, cat si prin promptitudinea cu care este preluata si rezolvata fiecare solicitare, lucrarile efectuate fiind insotite de garantia aferenta.

Si pentru ca aparatele electrocasnice sunt din ce in ce mai sofisticate, cu parametrii de functionare ridicati, Reparatii Frigidere are grija sa se puna permanent la curent cu ultimele noutati sesizate in domeniul electrocasnicelor (frigidere, combine frigorifice, congelatoare si masini de spalat).

Serviciile oferite clientilor sunt la standarde inalte de calitate, piesele cu care se remediaza eventualele defecte sunt originale, inlocuirea acestora neafectand in nici un fel functionarea la parametrii maximi a respectivului aparat electrocasnic.

Profesionistii companiei va stau oricand la dispozitie, oferindu-va pe langa lucrari de reparatii si service si consultanta de specialitate, in functionarea diverselor aparate electrocasnice disponibile pe piata din Romania.

Printre cele mai comune si dese lucrari solicitate de clienti, se pot enumera inlocuirile de relee termice si de pornire, incarcarile cu freon, inlocuirea  compresoarelor, curatarea condensatoarelor de racire, schimbarea filtrelor de umiditate sau inlocuirea termostatelor.

Si pentru ca stie cat de important este timpul pentru clientii sai, Reparatii Frigidere este gata sa se prezinte la domiciliul acestora in cel mai scurt timp de la contactarea si reclamarea unui defect, orice lucrare fiind garantata de companie.

Indiferent ca aveti nevoie de reparatia unui frigider ori a combinei frigorifice side by side, indiferent ca vi s-a defectat masina de spalat ori aparatul de aer conditionat va face figuri, Reparatii Frigidere este gata sa va ajute sa scapati de probleme, in timp util si cu cele mai mici costuri de pe piata.

In situatii speciale, ce se intalnesc frecvent, specialistii firmei se deplaseaza de urgenta in orice locatie din Bucuresti sau Ilfov, relatiile pe care firma le intretine cu partenerii sai fiind mereu bazate pe respect, profesionalism si responsabilitate.

Reparatii Frigidere este compania care se deplaseaza oricand ai nevoie, la  domiciliul tau, facand constatari gratis si oferindu-ti un an garantie la toate lucrarile efectuate !

Lucrarile de intretinere, reparatii si service efectate de firma Reparatii Frigidere sunt de cea mai buna calitate, acestea garantand prelungirea duratei de functionare a aparatului electrocasnic.

Apeleaza cu incredere la profesionistul care stie sa fie prompt, bine pregatit si mereu la dispozitia ta, ori de cate ori ai nevoie de :

- Service frigidere si combine frigorifice

- Service congelatoare si vitrine frigorifice

- Service aer conditionat

- Reparatii combine side by side

- Service lazi frigorifice

 - Service mese calde

- Service masini gheata

Reparatii Frigidere, profesionistul mereu gata sa te scape de griji!

Contact:

Adresa:
Bucuresti
Romania
Telefon: +40 7679 524 53
Număr mobil: +40 7222 418 66