Restaurant Expres Turda - mancare ca la mama acasa!

Brasov - 5 martie 2013

Comunicat tip General in HoReCa

Mancaruri alese, bucate traditionale, delicatese, meniuri speciale pentru evenimente pe masura, servicii de calitate ireprosabila si maestrii bucatari recunoscuti in domeniu, toate reprezinta cartea de vizita impecabila a Restaurantului Expres din Turda.

Restaurant Expres Turda

Restaurant Expres Turda

Amplasat in centrul orasului Turda, Restaurantul Expres este locul in care toata lumea se simte rasfatata si apreciata, iar cele mai variate si exigente gusturi sunt pe deplin satisfacute.

Cea mai bogata gama de meniuri din bucataria traditionala romaneasca, felurite specialitati. preparate culinare de top, o atmosfera calda si primitoare si servirea impecabila te fac sa-ti reamintesti de lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

In oferta variata pe care Restaurantul Expres ti-o pune la dispozitie vei regasi cele mai delicioase preparate din bucataria romaneasca si cea internationala, la preturi care sfideaza orice concurenta.

Bunul gust si calitatea sunt elemente definitorii in cadrul Restaurantului Expres, care iti poate fi alaturi si in cele mai speciale momente ale vietii tale.

Nuntile, mesele festive, intalnirile si petrecerile capata un farmec aparte in locatia Restaurantului Expres, unde buna dispozitie, ambianta, calitatea serviciilor oferite si gustul special al mancarurilor iti vor satisface si impli toate dorintele.

La Restaurantul Expres din Turda, a carui capacitate este de 170 de locuri, te vei lasa rasfatat de personalul calificat si mereu la dispozitia ta, tu fiind cel care vei da tonul distractiei si vei dicta dupa bunul tau plac.

Si pentru ca stim ce conteaza cu adevarat, iti stam la dispozitie oricand, in orice imprejurare, cu preturi speciale la toate meniurile. In plus, daca ne alegi pe noi drept partenerul tau de succes in cea mai fericita zi a vietii tale, vei beneficia si de facilitati speciale, putand sa-ti aduci tu propriile bauturi ori sucuri.

Sala de nunti este intima, aranjata cochet, personalul calificat iti sta non-stop la dispozitie, iar amabilitatea si buna dispozitie te vor urmari peste tot.

Restaurantul Expres din Turda se mandreste cu mancarurile sale, preparate in cele mai variate forme si gusturi de catre bucatari renumiti, cu talent nemasurat si maini foarte pricepute.

Restaurantul Expres este deschis zilnic, intre orele 8-22, la parterul cladirii functionand si autoservirea – locul de unde poti sa-ti alegi orice iti doresti, dupa cheful ori gustul tau de moment !

Ai la dispozitie nenumarate platouri, aranjate si dichisite special, meniuri de post, meniuri la alegere sau preparate din bucataria italiana. Iar de la ora 11 te bucuri de linia calda cu mancaruri savuroase si diverse, ale caror mirosuri si gusturi ii tulbura chiar si pe cei mai satuli clienti. In partea a doua a zilei deschidem pentru amatorii bucatariei italiene, impatimitii gusturilor putandu-se delecta cu spaghetti carbonara, paste Darius, paste cu fructe de mare, penne sau tagliatele si multe-multe altele.

Localnic sau turist, cu pofta de mancare ori satul, nu ezita sa incerci oferta variata a Restaurantului Expres din Turda – locul in care toate gusturile sunt satisfacute !