Scene pentru evenimente de la All Music

Constanta - 14 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

In cadrul unui eveniment mai grandios, scena reprezinta principalul punct de atractie si elementul spre care se indreapta privirile tuturor celor prezenti. Pe suprafata acesteia se pot desfasura o serie variata de evenimente, atat indoor cat si outdoor, de la clasicele concerte sau diferite alte spectacole, pana la prezentari de moda sau chiar si lansari de produse.

Scene pentru evenimente de la All Music

Scena nu se rezuma la o simpla platforma pe suprafata careia pasesc oamenii, ci este o constructie mai ampla, ce implica o serie variata de componente, cunoscute sub numele de scenotehnica, sau elemente de scena.

Elementele de scena cuprind toate acele piese folosite pentru ridicarea unei schele a carei rol este de a sustine acoperisul, echipamentele de lumini si efecte speciale, sau acele postere imense dedicate evenimentului in cauza.

Aceste piese sunt bucati individuale confectionate din materiale rezistente, cum ar fi aluminiul, ce se imbina impreuna, dand aspectul unei rame ce incadreaza frumos platforma pe suprafata careia urmeaza sa se desfasoare evenimentul. In domeniu, sunt cunoscute sub denumirea de sisteme de tip truss, cu ajutorul acestora putand fi realizate diferite constructii.

Timpul necesar asamblarii unei scene variaza in functie de marimea acesteia. Desigur, montarea unei astfel de constructii intr-un spatiu interior va dura mai putin decat daca ar fi fost instalata in exterior.

Asadar, aspecte precum limitele spatiul disponibil, dimensiunile scenei sau dorinta de a dispune sau nu si de echipamente de lumini sunt lucruri care influenteaza timpul de ridicare al unei astfel de constructii.

Iar in ceea ce priveste metoda de asamblare, sistemele de tip truss se imbina usor, fara prea mari batai de cap. Natura materialelor din care sunt confectionate confera rigiditate si stabilitate scenei construita, aceasta din urma putand fi folosita si pe timp de vreme nefavorabila.

Echipamentele de lumini sau efecte speciale care ne iau ochii intr-adevar "fac toti banii" insa, fara o scena construita adecvat, cu o schela care sa sustina asemenea dispozitive, acestea ar fi inutile.

Daca te regasesti in postura de organizator al unui eveniment in cadrul caruia va fi prezenta si o scena, apeleaza la All Music pentru ridicarea acesteia!

Compania activeaza in domeniul organizarii de evenimente unde se ocupa cu oferirea tuturor echipamentelor si dispozitivelor necesare pentru ca acestea din urma sa fie un real succes.

All Music dispune de la echipamentele de baza cum ar fi cele de sonorizare si lumini, pana la sisteme video, sisteme pentru conferinte, pirotehnice si efecte speciale, echipamente pentru iluminarea arhitecturala si bineinteles, scenotehnica. Furnizate de producatori importanti din domeniu, toate cele mentionate sunt oferite atat spre vanzare, cat si pentru inchiriere.

Cat priveste echipamentele de scenotehnica pentru evenimente indoor-outdoor, All Music va pune la dispozitie toate elementele necesare ridicarii unei scene adecvate evenimentului respectiv, fie ca este vorba despre un concert de proportii care se va desfasura in aer liber, sau de trupa care va canta la nunta dumneavoastra in incinta unui restaurant.

All Music nu se ocupa doar de vanzarea, respectiv inchirierea echipamentelor de scenotehnica, ci ofera si servicii de montare, precum si consultanta de specialitate pentru alegerea acestora.

Sediul All Music
Str. Hortensiei, Nr.14    
Constanta - Romania

Depozit Interioara, Nr.3
Tel: +40 341 80.78.62
Fax: +40 341 80.78.62
Mobile: +40 723.17.96.22
Email: office@all-music.ro