Sergiu Art - arta de a face arta!

Timisoara - 11 iunie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Compania Sergiu Art din Timisoara este locul in care arta si delicatetea si-au dat intalnire, pictori renumiti si restauratori de marca oferindu-va servicii speciale de restaurare tablouri, pictura icoane, conservare colectii de arta, tablouri, pictura retro, reproduceri personale, pictura murala sau biserici din lemn.

Sergiu Art - arta de a face arta!

Firma Sergiu Art a fost infiintata de catre cunoscutul Serghei Pavlov, calitatea lucrarilor executate in domeniul artei plastice, dar si in cel al restaurarilor si conservarilor spunandu-si cuvantul pe piata de profil, Sergiu Art reusind sa ajunga in topul profesionistilor.

Lucrand cu migala, acordand o atentie deosebita detaliilor, specialistii companiei Sergiu Art va stau oricand la dispozitie cu servicii speciale si complete de restaurare si conservare a colectiilor de arta, dar si cu pictura executata intr-un stil inedit.

Daca aveti un tablou la care tineti in mod deosebit si starea acestuia nu mai este tocmai perfecta, profesionistii Sergiu Art va pot demonstra ce minuni stiu ei sa faca. Indiferent de gradul de deteriorare al picturii, restauratorii reusesc cu atentie, multa migala si randare sa-i redea acesteia culoarea si farmecul demult pierdute.

In cadrul  procesul de restaurare sunt folosite produse de calitate superiora, acestea conferind lucrarilor restaurate o nota autentica si distincta. Indiferent ca este vorba de acrilic, de guasa, de tempera ori de ulei, lucrarile de restaurare sunt executate pe o serie diversa de suporturi, de la panza si perete, la lemn sau metal, de la sticla la hartie.

Si pentru ca fiecare client conteaza, fiecarei interventii i se acorda o atentie speciala, lucrarile de restaurare fiind cele mai bune din domeniu. Restaurarea unui tablou se dovedeste a fi de cea mai buna calitate doar cand la finalul lucrarii opera de arta isi recapata aspectul initial, fara alte tuse sau rectificari fin sesizabile cunoscatorilor.

O atentie speciala se acorda si conservarii tablourilor, astfel incat acestea sa aiba o durata de viata cat mai indelungata. O restaurare ori o conservare de mantuiala, realizata in graba sau cu produse de proasta calitate, are un efect contrar, starea de de gradare a tabloului sau icoanei accentuandu-se.  

Pentru cei interesati, Sergiu Art ofera si servicii complete de pictura icoane folosind o tehnica similare celei rusesti. Se foloseste tempera ou pe o suprafata de foita de aur, peste vopseaua aplicata gravandu-se manual, pentru a se scoate in evidenta imbracamintea.

Tempera pe baza de ou este una dintre cele mai vechi, mai utilizate si mai folosite metode in pictura, ea fiind folosita inca din perioada preistorica. Aceasta tehnica este destul de rezistenta la umiditate si schimbari de temperatura, necesitand in acelasi timp multa rabdare, dar si experienta.

Tempera pe baza de ou este tehnica cel mai des intalnita in iconografie, emulsiile de tempera formand un strat protector, ce nu isi schimba culoarea in timp, uscandu-se intr-un timp relativ scurt.

In plus, daca este aplicata intr-un strat de culoare foarte subtire, tempera capata un aspect translucid, la fel ca si acuarela, in cazul straturilor groase ea devenind opaca, asemanatoare guasei.

Si chiar daca se spune ca vopseaua se usuca la atingere dupa numai cateva secunde, in realitate procesul de uscare in profunzime dureaza un an de zile.

Compania Sergiu Art este compania care stie sa-si respecte colaboratorii si clientii, carora le garanteaza calitatea lucrarilor efectuate, la preturi fara concurenta pe piata romaneasca.

Pentru arta, frumos si delicatete, alege cel mai bun specialist din domeniu!

Sergiu Art – arta de a face arta!

Contact:

Compania: Sergiu Art
Ţara: Romania
Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr. 148 sc. D ap. 18
Telefon: 0726.143.951 | 0770.725.704