Service alternatoare electromotoare

BUCURESTI - 20 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Ti s-a defectat electromotorul masinii si te intrebi daca merita sa investesti bani ca sa-l repari sau mai indicat ar fi sa-l schimbi? Sau poate ca generatorul este cel care-ti face probleme si nu stii incotro sa-ti indrepti pasii pentru a remedia situatia. Daca esti din Bucuresti, apeleaza si tu la service alternatoare electromotoare. Cine se ocupa cu asa ceva? Master Motors, specialistul tau cand vine vorba de reparatii auto.

Service alternatoare electromotoare

Service alternatoare electromotoare – cum se repara un electromotor?

Daca ai observat ca masina ta consuma mai mult curent decat inainte sau daca ai probleme la pornire, inseamna ca electromotorul este cel care-ti face figuri.

In cazul consumului mare de curent acest lucru inseamna probleme cu releul, care poate fi ars. O alta ipoteza se invarte in jurul periilor, care pot fi prea uzate, intepenite, murdare sau oxidate. In ambele cazuri, piesele trebuie schimbate.

In situatia in care arborele cotit nu se invarte, in acest caz, din pacate, trebuie schimbat electromotorul in intregime.

Pentru a intelege exact care este problema si cum se poate remedia se fac, pentru inceput, cateva verificari importante:

- Trebuie sa verifici contactele, bornele, dar si conductorii de legatura;

- Verifica dimensiunea periilor. Acestea trebuie sa aiba o lungime de minim 7 mm;

- Dintii pinionului si ai coroanei volantului se curata bine-bine cu benzina sau se ung;

- Bucsele se verifica atent, se curata si cu bronz gravitat, se sterg cu bumbac, iar la final se ung cu ulei.

Insa indiferent in ce situatie te afli, cel mai bine este sa apelezi la niste specialisti in domeniu. Ei vor sti excat ce sa faca!

Service alternatoare electromotoare – cum se repara  un alternator?

Daca ai probleme cu alternatorul sau cu generatorul de curent alternativ, cum mai este intalnit in limbajul de specialitate, situatia este delicata, deoarece diagnosticarea este destul de dificila.

In cazul in care te afli in miscare si masina ta “moare” incet, dar sigur, luminile se sting si, in cele din urma, masina se opreste de tot, inseamna ca alternatorul este cel care are probleme. Daca alternatorul merge prost toate sistemele electrice esentiale pentru buna functionare a masinii tale se vor opri negresit.

In schimb, daca problema este din cauza bateriei si nu a alternatorului, greutati vor aparea, in general, doar la pornirea masinii.

Doar un specialist iti poate confirma o problema sau alta si tot un specialist este cel care o poate repara, desi ai fi tentat sa te ocupi chiar tu de aceasta.

Cine se ocupa de service alternatoare electromotoare in Bucuresti?

Pentru toti bucrestenii, care intampina probleme cu masina, exista Master Motors. Acest atelier auto exista pe piata de peste 12 ani si se ocupa cu reparatii de toate felurile. Problemele alternatoarelor sau electromotoarelor, cat si cele ce tin de climatizare sau de partea de electronica, toate sunt reparate rapid si calitativ de echipa Master Motors.

Master Motors nu numai ca repara bine, dar are si propriul stoc de piese de schimb, ceea ce face sa fie una dintre cele mai rapide echipe in cazuri de reparatii urgente.

Daca vrei sa ai parte de calitate si rapiditate, nu ezita sa apelezi la Master Motors!