Service Land Computers Bucuresti

BUCURESTI - 25 aprilie 2013

Comunicat tip General in IT&C

Compania Service Land Computers din Bucuresti le ofera clientilor si partenerilor sai de afaceri servicii profesionale de reparatii a sistemelor de calcul si a perifericelor, personalizate in functie de necesitatile acestora, dar si de caracteristicile tehnice ale echipamentelor vizate.

Service Land Computers Bucuresti

Aflata pe piata IT din Romania de mai bine de zece ani, Service Land Computers a devenit un lider in domeniu, firma reusind sa le ofere clientilor sai cele mai bune solutii de consultanta in proiectarea si implementarea solutiilor aferente functionarii de calitate a calculatoarelor, serverelor, perifericelor, ca si a retelelor de voce si de date.

Firma bucuresteana are in dotare doar echipamente de ultima generatie, performante, cu ajutorul carora poate face cu succes fata tuturor provocarilor venite din partea partenerilor sai de afaceri.

Personalul calificat al Service Land Computers este responsabil si dedicat, el fiind mereu gata sa va ofere solutii competente vizand cresterea securitatii sistemelor dumneavoastra.

Profesionistii companiei bucurestene sunt cei mai abilitati sa va ofere atat servicii si consultanta in domeniul echipamentelor de calcul, cat si servicii de creare a retelelor de date si voce, dar si de utilare si implementare a echipamentelor performante de care aveti nevoie in activitatea pe care o desfasurati.

Si pentru ca pune pret pe multumirea clientilor sai, Service Land Computers va sta oricand la dispozitie cu evaluari gratuite a retelelor de date si voce, dar si cu evaluarea echipamentelor.

Echipa companiei va poate stabili nivelul de securitate a sistemelor si a retelei de date, eventuale defecte constatate in functionarea echipamentelor, ca si evaluarea sistemului de Backup, a programelor antivirus si a serverelor de E-mail si Web.

Profesionistii Service Land Computers va stau la dispozitie si cu servicii de consiliere gratuite de implementarea sistemelor hardware si software, astfel incat acestea sa poate satisface toate cerintele si exigentele dvs.

Contractele de service echipamente IT specializate ocupa un loc special in activitatea companiei Service Land Computers, acestea  incluzand de regula:

- Asistenta tehnica non-stop;

- Identificarea si repararea defectiunilor constatate la echipamentele clientului;

- Instalarea sistemelor de operare la statiile de lucru sau servere;

- Mentinerea in stare perfecta de functionare a echipamentelor, atat din punct de vedere hardware cat si software;

- Instalarea aplicatiilor necesare partenerilor de afaceri;

- Administrarea serverelor din retea;

- Asigurarea comunicarii optime intre sediile beneficiarului, prin retele tip VPN;

- Securizarea retelei de date impotriva virusilor si a atacurilor din exterior;

- Configurarea serverului E-mail, personalizat cu asigurarea filtrelor necesare anti-spam si anti-virus;

- Asigurarea unui sistem web-mail prin care clientul isi poate accesa contul de E-mail din orice locatie de pe glob, de la orice statie de lucru, chiar si folosind telefonul mobil.

In oferta companiei Service Land Computers veti gasi si serviciul de configurare si administrare servere, cu service-ul aferent.

In situatia in care vrei sa achizitionati un server pentru baza de date (contabilitate sau alte programe care necesita acest sistem), un server fisiere (pe care utilizatorii din retea isi pot stoca documente importante la nivel inalt de securitate), un server Web (serverul care publica site-ul pe internet) sau un server e-mail (server personalizat ce asigura comunicarea electronica), specialistii Service Land Computers va stau la dispozitie cu cele mai profesionale sfaturi si idei in domeniu, ajutandu-va sa alegeti produsul care vi se potriveste.

Personalul calificat al companiei va asigura si service-ul aferent serverelor, in baza unui contract incheiat intre parti, acesta constand in:

- Functionarea optima in parametri a server-ului;

- Curatare periodica atat Hardware cat si Software;

- Administrarea sistemului de Operare;

- Securizarea server-ului incat numai utilizatorii indicati de catre beneficiar pot avea acces la el;

- Back-up periodic (salvarea datelor pe medii de stocare independente de functionarea server-ului);

- Administrarea utilizatorilor astfel incat fisierele de pe server sa fie securizate, iar accesul la acestea sa fie in functie de o grila bine stabilita impreuna cu beneficiarul;

Pentru functionarea ireprosabila a echipamentelor IT aflate in dotare, alege partenerul ideal, dispus sa fie la dispozitia ta 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana!

Service Land Computers – compania care isi respecta angajamentele si partenerii de afaceri!