Servicii funerare Cluj? Requiem este alegerea potrivita!

Cluj - Napoca - 3 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Logistica/Transport

Ai nevoie de servicii funerare Cluj ? Ia legatura cu echipa Requiem iar aceasta te va ajuta cu tot ceea ce trebuie pentru o inmormantare care sa respecte traditia romaneasca, de la imbalsamare si cosmetizare pana la transport intern sau international dupa necesitati, obtinerea documentatiei necesare prin care se acorda ajutorul de inmormantare, consultanta, restaurant pentru pomana, vanzarea de sicrie si diverse accesorii sau incinerare, servicii non-stop la preturi corecte!

Servicii funerare Cluj? Requiem este alegerea potrivita!

Pentru servicii funerare Cluj ia legatura cu Requiem

Requiem este o companie din Cluj-Napoca care de peste 15 ani presteaza servicii funerare Cluj la cele mai ridicate standarde de calitate din domeniul pompelor funebre.

De ce sa alegi Requiem pentru momentele dificile din viata ta? Deoarece Requiem nu numai ca are o experienta vasta in acest domeniu, deci stie ce sa faca, cand si cum sa faca, insa-ti propune servicii complete pentru ca astfel inmormantarea sa se desfasoare ca la carte, fara incidente, si astfel sa-ti aline macar putin durerea.

Si nu in cele din urma, Requiem da dovada in permanenta de profesionalism maxim, atentie la detalii. Serviciile iti sunt oferite non-stop, iar preturile sunt deosebit de atractive, corecte!

Pentru ce servicii funerare Cluj poti opta de la Requiem?

Cand vine vorba despre servicii funerare Cluj, Requiem iti propune diversitate, fel si fel de servicii care acopera toate necesitatile in aceste momente de mare incercare pentru familie si cei dragi:

- Transport funerar intren. Masinile Requiem sunt special autorizate pentru acest tip de transport, sunt masini marca Mercedes si Volkswagen, masini robuste cu care transportul se afla in deplina siguranta;

- Transport funerar international. Este un serviciu nou prestat de catre echipa Requiem si se refera la transport decedati din tari precum Franta, Ungaria, Olanda, Belgia, Germania, Irlanda, Anglia, Italia si Spania. Transportul se realizeaza cu ajutorul masinilor frigorifice, respectandu-se astfel legislatia in vigoare si cu o temperatura cuprinsa intre – 2 grade si + 2 grade;

- Imbalsamarea si cosmetizarea decedatului. Personalul Requiem este calificat pentru prestarea de astfel de servicii, imbalsamarea realizandu-se in spatii special amenajate;

- Daca se doreste incinerarea, echipa Requiem te ajuta sa obtii autorizatia necesara si implicit iti sta la dispozitie si cu transport profesionist;

- Vanzare de sicrie si accesorii atat de necesare pentru o inmormantare dupa datina romaneasca. De la coroane pana la manere si crucifixuri, de la Requiem poti cumpara totul la preturi bune, corecte;

- Restaurant propriu Requiem pentru pomana si mese comemorative. Romanii fac pomana dupa inmormantare, iar compania iti propune restaurantul propriu si se ocupa de tot ce trebuie pentru cinstirea persoanei decedate;

- Requiem se ocupa de obtinerea documentatiei necesare pentru acordarea ajutorului de inmormantare;

- Servicii de consultanta. Atunci cand o persoana draga moare, familia este debusolata. Tocmai de aceea echipa Requiem ofera servicii de consultanta pentru ca impreuna cu clientul sa se lamureasca toate necesitatile acestuia si sa nu se uite nici macar un punct.

Toate serviciile prestate de catre echipa Requiem sunt oferite non-stop pentru ca atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor sa gasesti sprijin la Requiem!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/servicii-funerare-cluj-requiem-este-alegerea-potrivita