Sifee Action – Pentru climatizarea spatiului tau!

Selimbar - 9 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Vrei sa instalezi un sistem de climatizare? Vrei cele mai bune sisteme si profesionisti care sa le instaleze? Sifee Action ofera solutii complete prin serviciul de instalare a sistemelor de climatizare, astfel ai asigurat un climat adecvat si un mediu sanatos.

Sifee Action, cu sediul in Selimbar, judetul Sibiu are ca obiect de activitate proiectarea si executia sistemelor profesionale complete de incalzire, climatizare si ventilatie. Sistemele au o importanta majora, intrucat asigura conditii optime pentru orice tip de cladire. Aceste sisteme garanteaza caldura, climatizare si ventilare optima recomandata.

Sistemele de climatizare asigura conditii optime de trai si lucru in orice spatiu, indiferent de capacitatea acestuia. Compania instaleaza sisteme in hoteluri, hale industriale, cladiri de birouri, magazine comerciale, banci si cladiri comerciale de renume din Romania. In plus, firma Sifee Action colaboreaza cu mari producatori din industria termica, oferind astfel cele mai calitative produse si sisteme de climatizare , incalzire sau ventilatie. Sistemele de climatizare prezinta numeroase avantaje deoarece reduce cantitatea de energie electrica folosita de sistemele traditionale de aer conditionat. Acestea prezinta avantaje si in ceea ce priveste protectia mediului, fiind reduse emisiile de noxe si emisiile de agenti frigorifici care afecteaza stratul de ozon. Pe langa acestea, sistemele de climatizare  inlatura disconfortul cauzat de zgomot si vibratiile mecanice ale sistemelor traditionale. Nu in ultimul rand, sistemele de climatizare asigura un climat interior placut prin reducerea umiditatii.

Sifee Action iti va oferi consultanta in alegerea celui mai bun si mai eficient sistem de climatizare pentru spatiul tau, indiferent ca este vorba de locuinta personala,  birou, hotel, spatiu industrial sau comercial. Sistemele au rolul de a asigura forme de tratare a aerului prin tehnicile de urcare si coborare a temperaturii dupa dorintele utilizatorilor, combinand controlul ventilatiei cu umiditatea si puritatea aerului. Prin intermediul acestui sistem, se modifica proprietatile aerului, mai exact temperatura si umiditatea si asa vei obtine cele mai favorabile conditii. In plus, sistemele pot efectua tehnologii de racire, incalzire si ventilare a oricarui tip de spatiu. Sifee Action respecta normele privind reducerea consumului de energie si limitarea eliminarii a emisiilor de dioxid de carbon. Inafara faptului ca sistemele de climatizare comercializate de Sifee Action sunt solutii moderne si ecologice fata de cele traditionale, acestea confera si o eficienta sporita pentru gestionarea consumului de energie. Sistemele oferite sunt de calitate superioara, au un raport calitate-pret foarte bun si reusesc sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Dupa ce ai achizitionat un sistem de climatizare eficient, acesta trebuie sa fie instalat de o echipa de profesionsiti pentru ca totul sa functioneze in conditii optime. Sifee Action ofera servicii de instalare a sistemelor de climatizare sigure si in concordanta cu cerintele tale estetice, precum si cele din punct de vedere tehnic. Majoritatea problemelor manifestate in functionarea unui sistem de climatizare sunt provocate de catre montarile inadecvate.

Sifee Action iti ofera consiliere atat in alegerea celui mai potrivit sistem de climatizare, cat si pentru instalarea in cele mai bune conditii a acestui sistem. Sistemele de climatizare sunt bine montate de catre o echipa de profesionisti gratie experientei si modului de lucru. Beneficiaza de avantajele sistemului de climatizare cu Sifee Action!

SIFEE ACTION SA

SIBIU, ROMANIA

Mihai Viteazu Street

557260, Selimbar, SIBIU