Siguranta transporturilor dumneavoastra: Cargo-Line!

Suceava - 6 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Atunci cand sunteti producator sau distribuitor, transportarea si distribuirea marfii sunt procese aproape la fel de importante ca si fabricarea sau achizitionarea produselor in sine.
Satisafactia clientilor depinde foarte mult de promptitudinea cu care sunt livrate comenzile si starea in care acestea ajung la utilizator.

Cargo Line

Pentru a evita orice fel de probleme care ar putea aparea in legatura cu transportul marfii puteti apela la o firma specilaizata in transport. Efectuarea transporturilor de marfa necesita o investitie mare si constanta in intretinerea si dezvoltarea unei flote auto, angajarea soferilor profesionisti si experienta care nu se dobandeste decat in multi ani de lucru.

Daca aveti un business care presupune livrarea marfii, dar nu aveti timp sau resurse sa organizati un departament in cadrul firmei, care sa se ocupe exclusiv de transport, atunci cea mai economica si eficienta solutie este aceea de a apela la o firma de transport.

Una dintre cele mai profesioniste companii specializate in transportul intern si international de marfuri de la noi din tara este compania suceveana Cargo-Line. Aceasta efectueaza transporturi oriunde in Europa, in cel mai scurt timp si la costuri optime.

Compania este formata dintr-o echipa tanara, dar experimentata in acelasi timp, care ofera servicii de transport ireprosabile, destinate unei mari varietati de marfuri.

Cargo-Line ofera servicii de transport rutier, maritm, aerian sau agabaritic.

Transportul rutier este cel mai dezvoltat, compania detinand o flota auto diversificata, pentru a putea satisface orice tip de nevoie din domeniul transportului. Aceasta este formata din unitati de transport de 1,5 tone (pentru transportul rapid), autocamioane de 7,5 tone cu prelata decopertabila, autocamioane de 10, 5 tone cu sau fara  lift pe spate, in functie de necesitatile clientilor si tiruri de 22-24 de tone, care efectueaza transporturi fie in regim de grupaj, fie in regim expres camion complet.

Echipa de la Cargo-Line este formata din soferi cu experienta in domeniul transportului intern si international, din mecanici auto si electricieni profesionisti si din personal specializat in activitatile de birou: secretariat, IT, contabilitate, relatii cu clientii.

Cargo-Line efectueaza si transporturi agabaritice. Acestea sunt transporturile de marfuri supradimensionate si cu o greutate foarte mare (peste 30de tone) ce nu pot fi transportate cu ajutorul unui camion. Trailerele de la Cargo-Line pot transporta marfa de pana la 50 de tone si chiar mai mult, in functie de numarul de osii ale trailer-ului.

Compania ofera si servicii de transport aerian , pentru a livra in cel mai scurt timp, indiferent de locatie, marfa dumneavoastra. Aceasta ofera transport aerian import-export si transport de marfa international in regim normal sau expres.

Serviciile Cargo-Line includ si transportul maritim. Acesta poate fi efectutat in regim FCL (full container load- container incarcat complet) sau LCL (less than container load-grupaj de marfa). Cargo-Line este specializata in colectarea marfurilor din zona maritima a Asiei, de unde provin cele mai multe importuri de la noi din tara. Compania poate colecta marfurile din orice locatie interna pentru a le incarca mai apoi in containere si trimite in cel mai apropiat port din Romania.

Asadar, pentru transportul intern si international de marfa, nu ezitati sa contactati compania Cargo-Line. Aceasta va ofera servicii de calitate la preturi extrem de avantajoase!

Despre Zoom-Biz

Cargo-Line
Addresa: Suceava, Str. Luceafarului, Nr. 13
Tel/Fax: (+40) 230 237 854