Sound Stil-Sisteme radioficare de la A la Z

Brasov - 5 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Ai nevoie de sisteme radioficare eficiente, menite sa ofere un sunet de calitate? Nu mai trebuie sa cauti deoarece avem noi solutia: Sound Stil, companie specializata in domeniul comertului cu echipamente profesionale audio, de lumini, efecte speciale, instrumente muzicale, inclusiv sisteme radioficare.

Sound Stil-Sisteme radioficare de la A la Z

Goarne de exterior, difuzoare de tavan, boxe de perete, amplificatoare radioficare si megafon portabil. Toate acestea fac parte din categoria de sisteme  radioficare, o categorie pusa la dispozitie de Sound Stil. Asadar, daca vrei sa achizitionezi sisteme radioficare furnizate direct de la cele mai importante nume in domeniu, apeleaza la un profesionist: Sound Stil.

Sisteme radioficare-Accesibile si utile pentru scoli, camine culturale, amfiteatre, restaurante, biserici, etc

Traditionalul clopotel este astazi inlocuit de sisteme de amplificare de ultima generatie si echipamente complexe ce permit difuzarea de muzica/anunturi in pauza dintre ore si nu numai.

A devenit o moda ca unitatile scolare aflate in pas cu tehnologia,  sa adopte alternative inovatoare prin care sa eficientizeze procesul de invatare si cu ajutorul carora sa se alinieze in randul marilor colegii din Europa.
Sistemul de radioficare a devenit un accesoriu obligatoriu pentru scolile si liceele moderne, acolo unde pauza dintre ore este o ocazie perfecta pentru elevi de a asculta cele mai noi hituri, ori anunturi importante.

Sistemele de radioficare au rolul de a realiza transmiterea programelor de radio unei statii proprii. Instalatiile de sonorizare a incaperilor de dimensiuni mari, fie ca este vorba de scoli, sali de spectacol, amfiteatre, ori sali de sport, constau in principiu din aceleasi parti componente. 

Pozitia difuzoarelor este determinata de un calcul complex ce tine seama de: forma geometrica a incaperii, finisajul peretilor si a plafonului, volumul salii si nu in ultimul rand, natura sunetului ce trebuie reprodusa.

Structura unui astfel de sistem este compusa, in general, din amplificator de putere, incinte acustice, microfoane si proiectoare de sunet.

Cauti sisteme radioficare? Sound Stil iti sta la dispozitie cu oferte unice!

Cu o traditie de peste 13 ani in comercializarea de echipamente profesionale audio si nu numai, Sound Stil vine in intampinarea ta cu tot ce ai nevoie pentru sisteme radioficare.

- Goarne exterior: cu forma patrata sau rotunda, goarnele sunt disponibile cu 30, 40, 50, respectiv 60W. Datorita materialelor de inalta calitate din care sunt confectionate, goarnele  pot fi folosite cu succes la valori de temperatura cuprinse intre -25 si +55 de grade Celsius.

- Difuzoare de tavan: Sound Stil comercializeaza difuzoare de tavan marca Phonic si Show, cu un design modern si diametre diferite. Fiind de culoare alba, acestea se potrivesc perfect in cadrul oricarei incaperi

- Boxe de perete: boxe robuste, de forma dreptunghiulara, modelele marca Phonic sunt prevazute cu un transformator de linie de 100 W sau boxe aparente active. Alte modele sunt cele marca Show, boxe de perete mici, cu forma sferica sau modele proiectoare, unidirectionale.

- Amplificator: Modelul Icon(Phonic) permite conectarea dispozitivului la difuzoare caracterizate de o impedanta scazuta. Amplificatoarele sunt prevazute cu protectie impotriva supraincalzirii si a scurt-circuitelor.

- Megafon portabil: modelele disponibile au o putere de 25, respectiv 35 W, sunt usoare, functioneaza pe baza de baterii si au un design simplu.

Pentru a comanda sisteme radioficare, este suficient sa accesezi pagina www.soundstil.ro si sa ne contactezi. Te asteptam cu oferte atractive! Convinge-te!