Sporul casei, sporul afacerii tale

BUCURESTI - 31 octombrie 2014

Comunicat tip General in Constructii

Activezi intr-unul dintre domeniile: constructii, amenajari, arhitectura, casa si gradina sau alte domenii conexe?

Sporul casei, sporul afacerii tale

Daca simti ca afacerea ta are nevoie de un impuls, de ceva nou si eficient care sa te faca cunoscut, nu-ti mai ramane de facut decat sa-ti indrepti si tu atentia inspre mediul online. Stim ca sunt multe posibilitati de promovare pe internet, insa una dintre cele mai eficiente si mai putin costisitoare este Sporul casei. Cine este SporulCasei.ro? Haide sa aflam chiar acum!

Sporul casei este mai mult decat un portal de specialitate, este sporul afacerii tale!

In primul rand trebuie sa clarificam de la bun inceput ca Sporul casei este un portal web de stiri,  informatii si analize online despre constructii si amenajari, arhitectura si design, toate informatiile de pe site fiind preluate de la profesionisti, adica de la tine.

Mai concret, ce face Sporul casei pentru tine? Ai o firma si doresti sa-ti promovezi produsele si serviciile pe care le prestezi? Daca ai si un website este cu atat mai bine! Sporul casei preia toate informatiile de la tine – despre firma ta, lansari si descriere de produse, rezultate anuale, aniversari, evenimente sau schimbari in structura companiei tale – si le posteaza pe site. Si asta in mod gratuit. Trebuie doar sa intri online pe Sporul casei si sa trimiti noutatile, proiectele sau produsele pe care doresti sa le promovezi si Sporul casei se va ocupa de tot.

Cu ce te ajuta acest lucru? Sporul casei este un portal de specialitate si este vizitat in permanenta de oameni care au interese comune cu alte tale, fie ca este vorba despre alte firme de profil sau despre potentiali clienti ce cauta informatii si firme care sa-i ajute.

Sporul casei are in spate o intreaga echipa de specialisti care lucreaza in permanenta la optimizarea portalului, astfel incat informatiile prezentate aici sa ajunga pe primele pagini ale cautarilor Google si potentialii clienti sa te gasesca cat mai repede si mai usor. Tocmai de aceea este bine sa existi si tu pe Sporul casei si sa-ti cresti afacerea!

Iata ce-ti ofera Sporul casei!

Care sunt serviciile pe care ti le ofera Sporul casei? Acestea se impart in 2 mari categorii:

Servicii gratuite. In aceasta categorie de Publicistica includem:

- Prezentarea de produse. Poti publica gratuit tot ce-ti doresti despre produsele tale de la descriere si scop pana la modul de utilizare si modalitati eficiente de curatare si intretinere.

- Articole de fond. Daca ai diferite articole prin care explici cum se face un anumit lucru sau diverse sugestii cu privire la produsele si serviciile tale, aici este locul sa le postezi. De recomandat a se folosi multe fotografii si filmulete exemplificative, pentru ca oamenii adora aticolele de tip “how to”, vor sa afle cum se face un lucru, chiar daca nu au inclinatie spre mesterit.

- PR. Tot ce tine de aniversari, evenimente, lansare de produse sau rezultate anuale ale firmei tale, poti publica gratuit in portalul Sporul Casei.

- Schimb de link-uri. Acest schimb de link-uri are legatura cu optimizarea SEO a site-ului tau si va duce implicit la cresterea notorietatii afacerii tale.

- Newsletter: toate noutatile de pe site-ul Sporul casei sau de pe paginile de socializare asociate, sunt promovate si prin newsletter, site-ul avand foarte multi abonati care urmaresc stirile.

Servicii platite sau publicitate platita. Este vorba despre:

-  Afisare de bannere. Au rolul de a ghida clientul catre site-ul tau si de a face vanzare. Asa se creste o afacere!

- Concursuri. Fie ca vrei sa desfasori concursuri prin intermediul portalului Sporul casei sau pe pagina de Facebook a portalului, un concurs este o metoda eficienta de a te face cunoscut.

Tu ce alegi, sa-ti cresti afacerea cu Sporul Casei sau sa ramai in continuare in anonimat?