STAR Curier. Servicii speciale de curierat in toata Romania

BUCURESTI - 19 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Stiai ca in 2005 piata romaneasca de curierat a atins fabuloasa suma de 100 de milioane de euro? O fi mult, o fi putin, noi “muritorii de rand” nu prea avem pricepere in acest domeniu, insa statisticile ne arata ca in ultimii ani a existat o crestere vizibila ce se poate cuantifica in 25-30 de procente. Ce inseamna aceste cifre? Faptul ca romanii au inceput sa aiba mai multa incredere in firmele de curierat rapid si poate ca acest lucru se datoreaza serviciilor speciale pe care acestea reusesc sa le duca la bun sfarsit, in orice conditii.

STAR Curier. Servicii speciale de curierat in toata Romania

Poate ca mai sunt traditionalisti care apeleaza tot la Posta Romana – nu dorim sa o discreditam – insa aceasta are servicii depasite si, pe langa faptul ca sunt putine, sunt de calitate care lasa de dorit.

Este normal ca un pachet sa ajunga din Bucuresti in orice alt colt al tarii in minim 3 zile, asta daca ai noroc? Este normal sa stai la cozi interminabile pentru a expedia un colet in Europa, iar cand casiera iti spune pretul intreg pe care il ai de platit – ce se traduce in 22 de euro pentru un pachet cu o greutate sub 10 kg, indiferent ca tu ai expediat doar 1.550 de grame – mai sa lesini, cand iti dai seama ca preturile sunt exact ca in Uniunea Europeana, insa in Romania nu ai certitudinea ca al tau pachet va ajunge la destinatie?

Multe persoane au avut experiente neplacute fie cu Posta Romana, fie cu diverse firme de curierat si tocmai datorita acestui fapt trebuie sa fii deosebit  de atent atunci cand le alegi. Noi iti recomandam STAR Curier si serviciile speciale de curierat, deoarece suntem siguri ca o data ce le vei incerca, te  vei intoarce iar si iar la ele!

Top 5 servicii speciale de curierat de la STAR Curier

Serviciile clasice de curierat se refera strict la livrarea unui colet la adresa indicata de tine si cu asta basta. Insa, tu ai nevoie de servicii deosebite, deoarece ai de facut niste livrari speciale.

Citeste urmatoarele servicii speciale STAR Curier si vezi care ti se potriveste. Iar daca cumva nu te incadrezi in nici o sectiune, ia legatura cu echipa companiei, discuta problema care te framanta si vei vedea ca se vor gasi solutii, caci STAR Curier intelege nevoile clientilor sai si este dispusa sa te ajute in orice conditii.

1. Ramburs cont colector. Poate ca vrei sa expediezi un pachet a carui valoare trebuie platita de destinatar la primire. Multe firme de curierat nu practica acest serviciu, insa STAR Curier iti sta oricand la dispozitie. Ia legatura cu echipa companiei pentru stabilirea detaliilor!

2. Retur document. Daca ai un document de livrat, iar destinatarul are si el un alt document pentru tine, STAR Curier are serviciul perfect. Apeleaza cu incredere la acesta!

3. Retur confirmare de primire. Pentru linistea ta este indicat sa apelezi la serviciul de expediere a unui pachet sau document cu confirmare de primire. In acest mod stii cand a  ajuns si poti sa-ti vezi pe mai departe de treburi.

4. Serviciul cu valoare adaugata. In cazul in care ai de expediat un produs scump, STAR Curier are un serviciu special creat pentru tine. Cu siguranta pachetul tau va ajunge fara nici o problema la destinatie.

5. Aplicatia online. Si, nu in ultimul rand, daca ai un magazin online, aplicatia STAR Curier poate fi integrata cu succes in software-ul magazinului tau si poate fi personalizata in functie de necesitatile tale.

Indiferent de nevoi, STAR Curier este gata sa te ajute la orice ora!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/star-curier-servicii-speciale-de-curierat-in-toata-romania