Superservice Bucuresti – service pentru masina de spalat

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Compania Superservice din Bucuresti va ofera cele mai profesionale servicii de reparatii masini de spalat rufe, vase, sau uscatoare, la preturi fara concurenta.

Piata electrocasnicelor din Romania a fost invadata in ultimii ani de o multitudine de marci si modele, care mai de care mai pretentioase sau mai complexe.

Si din pacate putine sunt firmele de reparatii electrocasnice care detin tehnologiile si echipamentele necesare remedierii tuturor defectelor aparute in timpul proceselor de functionare.

Firma Superservice reprezinta o exceptie in domeniu, ea dispunand de intreaga infrastructura aferenta reparatiilor de calitate, dar si de personal calificat.

Mai mult, compania colaboreaza cu diversi parteneri externi, ce ii pot furniza in cel mai scurt timp orice piesa de schimb pentru masini de spalat rufe, masini de spalat vase, uscatoare, hote, cuptoare electrice, frigidere, combine frigirifice, dar si cuptoare electrice.

Consumatorii romani reclama cele mai multe probleme la produsele electrocasnice provenite din China, acestea fiind mai ieftine, dar si mult mai putin fiabile.

Si din pacate multe dintre acestea, odata defectate, sunt foarte greu de reparat, din cauza lipsei pe piata a pieselor de schimb aferente.

Firma Superservice din Bucuresti stie ceea ce conteaza cu adevarat pentru un client, motiv pentru care are in permanenta grija sa fie la curent cu toate noutatile in materie de tehnologie.

Fie ca vorbim de masina de spalat rufe sau de frigidere ori cuptoare electrice, reparatiile de calitate implica tehnologii diferentiate, in functie de regimurile de lucru.

Un bun profesionist se poate mandri cu cel putin 10 ani de experienta in domeniu, perioada de timp in care ajunge sa cunoasca marea majoritate a documentatiilor tehnice de service, vitale pentru reparatiile profesionale.

Compania Superservice este compania care stie sa-si respecte toti clientii si partenerii de afaceri, carora le acorda intreaga experienta si atentie.

Toti cei care apeleaza la serviciile firmei sunt initial supusi unui mic ‘interviu’ pentru a afla :

- Marca masinii defecte - Indesit, Ariston, Whirlpool, Siemens, Electrolux, Beko, Miele, Ardo

- Modelul aparatului electrocasnic –  este codul format din cifre si litere, amplasat la vedere pe bordul aparatului

- Seria de identificare - codul format din cifre intre 10-12Problema aparuta/constatata

In functie de aceste aspecte, specialistii Superservice pot intervi rapid si eficient, inlaturand in cel mai scurt timp defectul reclamat.

Profesionistii firmei va pot repara orice model si marca de masina de spalat rufe, pot rescrie memorii sau epromuri pentru acestea, pot repara modulele sau placile electronice, dar si cuvele din plastic.

Lucrarile executate sunt de cea mai buna calitate, firma acordandu-va garantie pentru acestea, dar si pentru piesele inlocuite.

Suntem mereu pregatiti sa facem fata tuturor provocarilor, suntem mereu bine pusi la punct cu tehnologia si ultimele noutati in domeniul masinilor de spalat rufe, cu atat mai mult cu cat ultimele modele sunt prevazute cu componente electronice ce inclus procesoare si memorii de lucru. Este esential ca memoria unei masini de spalat rufe sa fie mentinuta la parametrii optimi de functionare, ea fiind cea care stocheaza toate datele si programele de lucru ale masinii, dar si erorile. Erorile sunt singurele care ne avertizeaza ori de cate ori incep sa apara probleme, masina afisand in timpul functionarii un cod. In caz de defectiune, un led ne avertizeaza, pe displayul masinii de spalat rufe aparand afisat codul de eroare.

De regula, toate masinile de spalat rufe se strica fie din cauza apei, fie din cea a detergentilor utilizati.

Apa dura face ravagii asupra unei masini, ea reducandu-i acesteia durata de viata cu pana la 30%. Si detergentul de proasta calitate scurteaza timpul de functionare al unei masini, depunerile aferente reducand considerabil rezistenta pieselor in miscare.

Indiferent de problema constatata la masina dumneavoastra de spalat rufe, apelati cu incredere la serviciile firmei Superservice din Bucuresti !

Compania are cei mai buni profesionisti din domeniu si stie sa-si onoreze la timp si cu responsabilitate toate comenzile.

Contact

Superservice
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Ripiceni nr.2
Telefon: 0756 200 076 | 0745 159 098