Superservice –Service pentru masinii de spalat!

BUCURESTI - 23 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Masina de spalat s-a defectat? Masina de spalat nu functioneaza cum trebuie sau scoate sunete neobisnuite? Atunci este momentul sa chemi un specialist care poate solutiona problema. Superservice detine o echipa de specialisti care se pricep la operatiunile de depanare pentru masina de spalat automata. Superservice iti ofera intreaga asistenta tehnica de care ai nevoie, indiferent de problema cu care te confrunti.

          Superservice, cu sediul in Bucuresti, este o firma al carui obiect de activitate il constituie reparatiile de electrocasnice nu doar in Bucuresti, dar si in tara. Compania repara masini de spalat vase, masini de spalat rufe, cuptoare electrice, congelatoare si ofera piese de schimb pentru masinile de spalat si uscatoare. Atunci cand apar probleme legate de functionarea aparatelor electrocasnice, nu incerca sa remediezi singur problema si nu amana repararea acestora, intrucat in timp se pot agrava si pot determina reparatii costisitoare. Pentru orice deranjament, aparent neinsemnat echipa de specialisti Superservice este la dispozitia clientilor. Nu astepta pana cand aparatele nu pot fi reparate sau repararea lor devine extrem de costisitoare, consecinte care pot fi evitate prin verificari efectuate de profesionisti. Pentru a putea repara un anumit obiect, este necesar sa fie identificata corect problema, iar acest lucru este posibil doar cu tehnologia de ultima ora, documentatia de service si cu experienta acumulata de-a lungul timpului.

          Reparatiile efectuate de echipa Superservice si piesele schimbate de acestia au garantie, pentru ca aparatele sa functioneze in parametrii optimi. Echipa de tehnicieni repara masini de spalat indiferent de model si marca. Pentru a identifica corect modelul si marca masinii de spalat rufe este nevoie de seria de identificare a aparatului, iar in cazul masinii de spalat poate fi gasita pe usa hublou pe interior sau in spatele masinii. Masinile de spalat rufe mai moderne detin procesoare si memorii de lucru, astfel ca memoria stocheaza toate datele si programele de lucru ale masinii, dar si erorile. Erorile reprezinta avertizarile cand masina de spalat nu mai functioneaza in mod normal. Codul de eroare la o masina de spalat se regaseste in clipirea unui led de mai multe ori sau afisarea codului pe display-ul masinii.

          Masinile de spalat se uzeaza din cauza apei si a detergentului. O apa dura scurteaza durata de viata a masinii fata de durata specificata de producator, iar detergentul de proasta calitate, care are soda in exces combinata cu apa dura cauzeaza o depunere pe interiorul bazinului si reduce rezistenta pieselor in miscare. In plus, firma poate prelungi viata masinii de spalat prin montarea de filtre anticalcar, prin curatarea filtrelor de alimentare si evacuare, curatarea rezistentei de incalzire de calcar, curatarea casetei de detergent si reparatii ale unor placi si module electronice si schimbul acestora cu piese noi originale. Serviciile oferite de Superservice nu au un pret clar si fix, intrucat difera in functie de aparatul deteriorat, de gradul de deteriorare, de modelul si marca produsului.

          Cand alte firme de depanari iti sugereaza sa cumperi alta masina de spalat, echipa de tehnicieni profesionisti Superservice reusesc sa remedieze problema cu promptitudine si eficacitate. Indiferent de modelul si marca masinii tale de spalat, echipa va identifica imediat problema si va cauta cea mai buna solutie. Contacteaza compania Superservice si vei stii ca ai facut cea mai buna alegere.

Contact:

Superservice

Persoana de contact: Tudor Virgil

Tel: 0756 200 076, 0745 159098