Tafi Trade-Vopsea epoxidica, solutia pentru pardoseli cu aspect impecabil si rezistenta deosebita

BUCURESTI - 27 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie

Rezistenta si duritate mare, rigiditate ridicata, suprafata lucioasa, o foarte buna rezistenta la chimica la solventi. Pe scurt, vopsea epoxidica-solutia cea mai in voga pentru pardoseli protejate si cu aspect estetic de inalta clasa.

Vopseaua epoxidica este conceputa pentru toate spatiile ce necesita pardoseli atractive din punct de vedere estetic, rezistente si cu o protectie crescuta la coroziune. Vorbim despre: hale industriale, laboratoare, spitale, vinarii, benzinarii, spatii comerciale, cladiri de birouri si chiar spatii rezidentiale.

Cauti o vopsea epoxidica perfecta pentru exigentele tale? Consulta oferta Tafi Trade si alege din gama impresionanta de produse. Specializata in comertul cu vopseluri si alte produse asemanatoare ce sunt intrebuintate intr-o gama variata de aplicatii specifice sectorului industrial, Tafi Trade iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de vopsea epoxidica.

Din oferta Tafi Trade poti opta pentru vopsea epoxidica sub forma a 2 produse, cu intrebuintari diferite, si anume: acoperirea suprafetelor din metal pentru asigurarea protectiei anticorozive, respectiv protejarea unei serii variate de pardoseli.

Dincolo de calitate si diversitate, cu Tafi Trade ai accesul la preturi atractive, inclusiv la conditii avantajoase de livrare.

Vopsea epoxidica-Beneficii 2 in 1

Acolo unde exista cerinte de igiena deosebite sunt recomandate pardoseli pe baza de rasini epoxidice. Rolul lor este de a asigura atat un nivel optim de igiena, cat si o estetica deosebita, uniforma si neteda. Mai exact, intr-un timp relativ scurt si cu un efort redus se pot realiza pardoseli unice, specifice oricarei viziuni in materie de design.

Ce trebuie sa stii despre pardoselile epoxidice/vopseaua epoxidica?

Pardoseala epoxidica este un¨element¨ des intalnit in domeniul constructiilor civile si industriale, cu aspect final deosebit. Acest tip de pardoseala se utilizeaza, in special, in zonele predispuse la murdarie si trafic intens. Vorbim despre mediile expuse mediilor chimice si zone de uzura mare. Gratie compozitiei, pardoseala epoxidica asigura un grad ridicat de protectie.

Vopseaua epoxidica ofera un set unic de avantaje, printre care:

- aderenta deosebita la suport

- rezistenta mare la intemperii

- rezistenta deosebita  la medii chimice puternic agresive

- rezistenta la variatii mari de temperatura

- rezistenta excelenta la trafic intens si uzura

- aspect de inalta clasa

Vopseaua epoxidica se aplica rapid si simplu, nu necesita timp indelungat de uscare si are nenumarate posibilitati in materie de design. Acest tip de vopsea se recomanda pardoselilor din Sali de sport, laboratoare, spitale, cantine, spatii comerciale, etc.

Tafi Trade-Vopsea epoxidica pentru metal si protectie pardoseala

Daca vrei sa ai garantia unor pardoseli perfecte din punct de vedere estetic si deosebit de rezistente la factorii corozivi, alege Tafi Trade. Ai la dispozitie o vopsea epoxidica de inalta calitate, ideala unei game largi de aplicatii.

Aceasta vopsea epoxidica are o rezistenta excelenta la produse chimice, la uleiuri, produse petroliere, solventi, dar si o rezistenta crescuta la apa si la socuri mecanice. Gratie acestor caracteristici, pardoselile acoperite cu vopsea epoxidica sunt durabile si isi pastreaza aspectul impecabil o lunga perioada de timp. In plus, nu necesita lucrari migaloase de intretinere.

Pentru rezultate de inalta clasa, suprafata pe care se aplica vopsea epoxidica trebuie sa nu fie impurificata cu praf si trebuie sa fie neteda.

Vopsea epoxidica de la Tafi Trade gasesti pe www.vopseaepoxidica.ro. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi si consiliere.