Telemarc Arad – materiale de constructii competitive

Brasov - 19 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Pavaje si borduri ce schimba aspectul trotuarele stradale, aleilor pietonale, a spatiilor din curtiile interioare, a teraselor comerciale, pietelor si drumurilor cu acces usor si mediu, intr-o varietate de culori - gri, rosu, maro si galben- rezistente la inghet si dezghet repetat, dar si la solicitari mari de trafic – intr-o multitudine de modele si la cele mai mici preturi, iti sunt oferite de compania Telemarc din Arad.

Telemarc Arad – materiale de constructii competitive

Prin calitatea produselor oferite firma aradeana a reusit sa se impuna in domeniul fabricarii materialelor de constructii, acestea fiind foarte usor de montat si demontat.

Experienta in domeniu, profesionalismul personalului, serviciile de consultanta oferite de specialisti si calitatea remarcabila a produselor comercializate – cartea de vizita speciala a companiei Telemarc, ce a atras un numar impresionant de clienti si parteneri.

Punctul forte al firmei aradene il reprezinta fabricarea de pavele si borduri, activitate careia Telemarc ii acorda o atentie deosebita, prin controlul calitatii produselor pe intreg fluxul de productie reusindu-se facilitarea si uniformizarea nuantelor.
Pavelele vibropresate si presate sunt confectionate la cele mai inalte standarde ale calitatii, produsele finite fiind durabile si rezistente la intemperii, dar si la traficul greu.

Se recomanda utilizarea lor la pavarea trotuarelor stradale, a trotuarelor si spatiilor in curti interioare, a aleilor pietonale, a pietelor si teraselor comerciale, a drumurilor si strazilor cu trafic usor si mediu.

Principalele avantaje ale folosirii pavelelor comercializate de Telemarc:

- Rezistenta marita la inghet-dezghet repetat, prin reducerea umiditatii in structura, dar si aditivilor inclusi in compozitie

- Rezistenta la solicitari mari de trafic si uzura, aderenta marita ce impiedica formarea filmului de apa pe suprafata pavajului;

- Fiind produse ecologice, permit aerisirea solului, dar si un drenaj eficient datorita interstitiilor dintre pavaje;

- Montarea pe pat de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului in urma interventiilor subterane;

- Aspect estetic si vizual placut, datorat multiplelor posibilitati de asortare si integrare in cadrul arhitectural si mediul inconjurator.

In oferta companiei Telemarc Arad vei gasi o varietate de pavele, in culorile gri, roşu, maro si galben. Confectionate din ciment marca Romcim, produsele au  o rezistenta mare la compresiune, ceea ce le confera lucrabilitate si aplicabilitate ridicata.

In functie de marimea, forma si culoarea produselor preferate de clienti, se stabilesc si preturile acestora, ele fiind mult mai mici decat cele practicate de concurenta.

Alege produsele de calitate din oferta Telemarc Arad, alege parteneriatul cel mai profitabil pentru proiectele tale !

Taguri: aradtelemarcpaveleborduripavaje