Termoregulatoare cu Ge-tech.ro

Berceni - 13 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

Datorita faptului ca in ultimele decenii automatizarea s-a dezvoltat foarte tare si a evoluat din ce in ce mai mult, necesitatea de instrumente de control a devenit din ce in ce mai mare. Astfel, pentru ca procesele de automatizare sa se desfasoare in conditii optime, este nevoie de unele instrumente care ajuta in detinerea controlului asupra unor variabile de proces, cum ar fi presiunea, forta, umiditatea, pozitia, temperatura, etc. In cazul controlului asupra temperaturii este necesara detinerea de termoregulatoare , care sunt niste intrumente de panou dotate cu microprocesoare configurabile.

Termoregulatoare

Termoregulatoare – functii si specificatii tehnice

Aceste termoregulatoare pot fi utilizate pe o varietate mare de domenii si pot fi atasate pe diverse utilaje, precum utilaje de ambalare, prese pentru cauciuc, utilaje pentru etichetare, industria alimentara, masini de imprimare a cardurilor magnetice, prese de injectie a materialelor plastice, polimerizare si plante pentru fibre sintetice, prelucrarea alimentelor, uscatoare pentru ceramica si piese de constructie, etc.

Acestea sunt dotate cu diferite functii, precum intrare universala configurabila de la masca, comada de iesire prin releu, logica, Triac sau continua, functie de cald / rece cu selectia de racire a fluidului, functii de alarma complet cofigurabile, iesire analogica transmisie, intrari digitale izolate cu functie configurabila, intrare auxiliara, pauza de incalzire sau alarma de proba in cazul in care se produce un scurtcircuit, autodiagnosticare, functii manuale sau automate, etc.

O caracteristica de mare importanta in era automatizarii ai a dezvoltarii tehnologiei, pe care o au aceste termoregulatoare, o reprezinta faptul ca permit configurare rapida de pe un calculator pe care este instalat pachetul Winstrum. Pentru ca lucrurile sa fie si mai simple si moderne, este disponibil un kit de programare care contine un program de instalare pentru Windows si cablul necesar pentru conectarea la instrument. Deasemenea, pentru a restrictiona nivelele de editare si afisare a parametrilor de configurare, se poate instala un software de protectie, protejat printr-o parola.

Pentru a face lucrurile si mai usoare, aceste termoregulatoare dispun de o intare principala universala, ceea ce permite atasarea mai multor tipuri de senzori de intrare, precum termocupluri, termorezistente, termistori PTC, intrari lineare. Fiecare tip de intare poate fi selectat prin intermediul tastaturii si nu necesita adaptoare speciale.

Gefran – termoregulatoare de o calitate superioara

www.GeTech.ro comercializeaza termoregulatoare produse de compania Gefran. Aceasta si-a castigat renumele pe piata producerii de echipamente si servicii pentru optimizarea automatizarii datorita faptului ca toate produsele companiei sunt de o calitate net superioara, moderne si inovative. Datorita faptului ca Gefran contribuie in mod activ la dezvoltarea tenhnologiei moderne, prin investirea in Cercetare si Dezvoltare, precum si a faptului ca aceasta companie coopereaza cu centre de cercetare si universitati renumite din Europa, produsele si serviciile companiei sunt mereu de ultima generatie si in tendinte, iar tenhnologia moderna folosita de ei face ca fiecare echipament electronic produs de ei sa fie eficient si de cea mai buna calitate.

Despre Zoom-Biz

Gefran are o experienta de patruzeci de ani in domeniu si ofera consultanta profesionista clientilor, ceea ce face ca aceasta companie sa fie cea mai buna alegere in materie de termoregulatoare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/termoregulatoare-cu-ge-tech-ro