Tompack Craiova - lider in realizarea ambalajelor

Craiova - 23 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Compania Tompack din Craiova iti pune la dispozitie cea mai complexa gama de ambalaje din carton ondulat si duplex, realizate in diferite forme, dimensiuni si culori, atat simple cat si personalizate.

Tompack Craiova - lider in realizarea ambalajelor

Avand o experienta semnificativa pe piata romaneasca de profil, Tompack Craiova a reusit, prin profesionalism si calitatea serviciilor oferite, sa-si realizeze un portofoliu de clienti special, printre acestia aflandu-se nume precum Top Gel, Leonardo, Boromir, Dr Fursec, Ruris, Solarex sau Tualfast.

Lucrand doar cu personal calificat si bine pregatit, utilizand doar echipamente si utilaje de ultima generatie pentru stantare si casetare, Tompack este compania care iti poate oferi oricand produse speciale, cu un design deosebit, rezistente, fiabile si durabile.

Daca apelezi la colaborarea cu compania Tompack vei constata ca oferta acesteia este una vasta, ea incluzand numeroase modele de cutii:

- Alimentare – sunt cutii individuale, realizate din carton ondulat cu microondul caserate (imprimare policrome) sau prin imprimare flexo - cutii pentru pizza, pentru produse de patiserie cu folie interioara, cutii pentru prajituri cu folie interioara, cutii pentru foetaje sau bauturi alcoolice, tavite pentru foi cremsnit

- Nealimentare – sunt cutii pentru incaltaminte, feronerie si produse electrice, cutii pentru piese auto sau pentru produse fitosanitare, cutii de jucarii, cutii colective din carton ondulat in trei sau cinci straturi, baxuri clasice, ladite transport, cutii pentru arhivare si cutii pentru transportul tricotajelor si al  confectiilor

Tompack Craiova este compania mereu la dispozitia ta, mereu gata sa iti ofere o mana de ajutor. Si tocmai de aceea Tompack iti asigura, in cazul unor comenzi speciale, transportul direct la sediul firmei tale, ori la locatia indicata de tine.

Nu stii ce model s-ar potrivit afacerii tale? Nimic mai simplu, te ajuta specialistii Tompack sa te decizi!

In plus, acestia iti stau la dispozitie si cu servicii profesionale de proiectare si dimensionare cutii, design grafic, caserare (inclusiv selectiva), stantare, plastifiere sau transport paletizat cu mijloace proprii.

Si pentru ca sunt cei mai buni in domeniu, specialistii Tompack Craiova stiu sa-ti ofere doar produse de calitate, comparabile cu cele europene, ce sunt realizate din materiale speciale. Alegand din oferta companiei craiovene ai garantia unor cutii din carton de marimi si forme diferite, inscriptionate, personalizate sau simple, colorate divers, pe gustul si preferintele tale.

Cutiile sunt rezistente, subtiri, usor de manipulat si foarte apreciate de clienti, in special datorita aspectului acestora.

Preturile practicate sunt cele mai mici pe pe piata romaneasca, Tompack Craiova livrandu-va produsele oriunde, in cel mai scurt timp.

Fie ca vrei ambalaje pentru prajituri - simple, colorate sau personalizate, fie ca ai nevoie de tavite speciale – patrate, rotunde sau dreptunghiulare, la Tompack vei gasi cu siguranta produsul ideal de care ai nevoie.

Si cum industria ambalajelor este intr-o continua schimbare si modernizare, nici Tompack Craiova nu face exceptie, produsele realizate de companie fiind obtinute prin implementarea celor noi tehnologii in domeniu.

Toate ambalajele pe care le gasesti in oferta companiei Tompack din Craiova sunt ecologice, acestea diminuand conisderabil procentul de alterare al alimentelor, in acelasi timp cu micsorarea costurilor de productie.

Usor de manipulat, respectand toate normele igienico-sanitare, asamblate perfect, estetice si rezistente, ambalajele purtand amprenta Tompack sunt produsele ideale de care ai nevoie, acestea garantandu-ti integritatea produselor transportate in ele.

Imprima produselor tale personalitate si stil, alege colaborarea cu un profesionist in domeniul ambalajelor!

Compania Tompack din Craiova – partenerul de care ai intotdeauna nevoie!

Taguri: craiovatompackambalaje