Toping Company pentru servicii topografice de top!

Ploiesti - 20 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Cauti cele mai bune servicii topografice din Ploiesti? Nu mai trebuie sa cauti, Toping Company ofera servicii de proiectare si consultanta in domeniul topografiei, geodeziei si cadastrului.

          Echipa de specialisti Toping Company este compusa din oameni cu vaste cunostinte in domeniul topografiei, geodeziei si cadastrului, ce ofera consultanta in diferite lucrari de infrastructura, pentru retele de apa, gaze, electrice, drumuri si poduri, retele de canal, telecomunicatii, lucrari de arhitectura, urbanism si geologie, amenajari peisagistice, lucrari cadastrale, alipiri, intabulari, lotizari, cartografie, expertize judiciare sau geodezie. Indiferent de lucrare, vei beneficia de cele mai calitative servicii, obtinand rezultatele dorite. Compania este una dintre cele mai bune si mai competitive datorita tehnologiei de ultima generatie utilizata si specializarea continua a colectivului.

          Sa vedem intai despre ce este vorba! Topografia este acea ramura a geodeziei care se ocupa cu tehnica masuratorilor unei portiuni a scoartei Pamantului, pentru a determina pozitia elementelor scoartei terestre pe suprafete mici, dar si cu tehnica reprezentarii grafice sau numerice a suprafetelor masurate, in scopul intocmirii de harti sau planuri. Topografia este stiinta care se ocupa cu studiul instrumentelor si metodelor utilizate in ridicarile topografice cu scopul intocmirii planurilor topografice. Obiectul topografiei il constituie ridicarea in plan a unor suprafete terestre. Cu ajutorul serviciilor topografice se pot obtine descrieri amanuntite ale unor locuri sub raportul asezarii sau configuratiei, dar si modul in care sunt dispuse in spatiu elementele unui ansamblu. Topografia presupune atat munca de teren ce include efectuarea masuratorilor si inregistrarea datelor de teren, dar si procesarea datelor si reprezentarea lor sub forma unei harti sau a unui plan. Ultima etapa a lucrarilor de topografie reprezinta fixarea pe teren a limitelor de proprietate sau trasarea constructiilor. Aceste operatii topografice sunt deseori utilizate pentru punerea in posesie in agricultura si silvicultura, precum si concesionarea in industrie.

          In cadrul topografiei ingineresca se realizeaza diferite lucrari care presupun executarea de proiecte privind infrastructura, prin intermediul unor masuratori de tipuri planimetrice si nivelitice, realizate prin trasarea unghiurilor, distantelor, cotelor, liniilor inclinate, precum si trasarea punctelor caracteristice ale constructiilor. Topografia inginereasca cuprinde masuratorile care sunt executate pentru proiectarea, executia si exploatarea constructiilor. Toate lucrarile sunt executate de un personal specializat in domeniu si utilizand aparate de ultima generatie disponibile pe piata actuala.

          In faza de proiectare, activitatea topografica presupune realizarea de planuri la scara mare sau foarte mare, dar si analiza documentatiei necesara proiectarii constructiilor industriale si civile, agricole, silvice, miniere, servind la punerea in aplicare a acestor proiecte si urmarind comportarea constructiilor in timpul exploatarii. Rezultatul ridicarilor topografice este planul topografic, pe care elementele de pe suprafata topografica sunt reprezentate prin proiectiile lor orizontale, micsorate conventional. In plus, masuratorile efectuate in lucrarile topografice sunt realizate pe suprafete restranse si nu sunt afectate de curbura pamantului.

          Cu un bogat portofoliu de lucrari executate in domeniul topografiei, Toping Company este alaturi de tine pentru a proiecta si realiza cele mai complexe lucrari de infrastructura, geologie, arhitectura, urbanism, cadastru, topografie , geodezie, cartografie sau sisteme informatice geografice. Totul este posibil cand specialistii Toping Company sunt alaturi de tine la fiecare pas!