Tractarea Ieftina Bucuresti pentru soferii cu cu probleme

Brasov - 2 aprilie 2013

Comunicat tip General in Auto

Nu conteaza daca esti sofer profesionist sau amator, ai masina de ultima generatie sau una cu vechime, esti prudent in trafic sau conduci sportiv ! Cel putin o data in viata vei constata ca ai nevoie de tractare, fie ca ai fost implicat intr-un incident rutier, fie ca autovehiculul tau a ramas in pana pe drumurile publice.

Tractarea Ieftina Bucuresti pentru soferii cu cu probleme

Autovehiculele care din diverse motive raman in pana pe drumurile publice pot fi deplasate pana la cel mai apropiat service sau garaj numai prin tractare, legislatia romaneasca avand prevederi foarte clare in acest sens.

Pana la sosirea masinii de interventie, conducatorii auto sunt obligati sa scoata masinile in afara partii carosabile sau sa le deplaseze cat mai aproape de bordura sau acostament, asezandu-le paralel cu axul drumului.

Prin lege, autovehiculele cu defectiuni la sistemul de iluminare si semnalizare luminoasa nu pot fi tractate pe timpul noptii sau in conditii de vizibilitate reduse, fara sa aiba in functiune, pe partea stanga fata o lumina de intalnire, iar in spata una de pozitie.  

De asemenea, daca masina nu este dotata cu lumini de avarie sau acestea sunt defecte, proprietarul masinii poate folosi pe timpul noptii ori in cazul vizibilitatii reduse, o lampa portativa cu lumina galbena intermitenta, ce se instaleaza pe partea din spate a vehiculului.

Compania Tractarea Ieftina Bucuresti   realizeaza tractarea auto cu respectarea regulilor de circulatie.

Autovehiculul tragator nu remorcheaza un autovehicul mai greu decat masa lui proprie, cu exceptia cazului cand remorcarea se face de catre o masina speciala

Tractarea se realizeaza numai prin intermediul unei bare metalice de lumgime maxima 4 metri. Avantajul utilizarii barei de tractare consta in faptul ca aceasta mentine distanta constanta intre masini, transmitand si o parte din forta de franare de la masina care tracteaza la cea tractata. In acest mod se evita cu succes incidentele rutiere de orice fel. Barele si franghiile de tractare sunt standardizate, ele suportand solicitari maxime prevazute de producator si fiind prevazute cu dispozitive speciale de prindere.

Autovehiculul care nu are echipament de franare defect poate fi remorcat si cu o legatura flexibila omologata, cu lungimea intre 3-5 metri. Bara sau legatura flexibila trebuie fixata de elementul de remorcare al masinii tragatoare

Conducatorul autovehiculului remorcat este obligat prin lege sa semnalizeze corespunzator semnalelor efectuate de conducatorul autovehiculului tragator.

Cand sistemul de iluminare si semnalizare nu functioneaza, este interzisa remorcarea acestuia pe timpul noptii si în conditii de vizibilitate redusa, ziua acesta putand fi remorcat daca pe partea din spate are aplicata inscriptia "Fara semnalizare", precum si indicatorul "Alte pericole".

Iar daca remorcarea se realizeaza prin suspendarea cu o macara sau sprijinirea pe o platforma de remorcare a partii din fata a autovehiculului remorcat, este interzisa prezenta vreunei persoane in autovehicul.

Prin lege este interzisa remorcarea unui autovehicul cu doua roti cu sau fara atas, a autovehiculului al carui sistem de directie nu functioneaza sau care nu este inmatriculat ori inregistrat. Nu este permisa nici remorcarea a doua sau mai multe autovehicule.

Ideal ar fi ca ori de cate ori aveti nevoie de tractarea autovehiculului, sa apelati la serviciile unei firme specializate

In acest moment, pe piata auto din Romania oferta firmelor specializate in tractari auto este foarte mare, acestea fiind solutia cea mai la indemana in cazul unor probleme aparute in trafic.

Firmele de tractari auto sunt prompte si actioneaza in cel mai scurt timp de la primirea solicitarii, remorcand autovehicului in conditii de maxima siguranta.

Cele mai solicitate sunt firmele care au in dotare autospeciale de remorcare/ tractare auto cu troliu electric de mare putere, semnalizare girofaruri, rampa de urcare.

De regula, apelam la serviciile unei firme de tractari auto ori de cate ori avem o problema tehnica, mecanica sau electrica cu masina, vrem sa ne transportam masina pe distante lungi, in tara sau strainatate, ne uitam cheile in interior si nu le mai putem recupera, avem un incident in trafic, facem ‘pana prostului’ sau ramanem fara baterie si nu avem de la cine sa luam curent.

La tractarea unei masini, compania Tractare Ieftina Bucuresti tine cont de greutatea masinii, daca aceasta are sau nu rotile intacte, daca prezinta sau nu avarii, daca are sistemul de directie si de frana functionale si de starea transmisiei.

Tractare Ieftina Bucuresti raspunde cu promptitudine solicitarilor de tractare a autoturismelor, masina de interventie ajungand la locul solicitarii in maxim o jumatate de ora.

Cele mai cautate sunt companiile care isi desfasoara non-stop activitatea, ca si cele care ofera servicii de tractare si pentru locatiile invecinate.

Tarifele practicate difera de la o firma la alta, in functie de distanta de tractare, de masina, ca si de perioada in care se solicita tractarea, respectiv noaptea sau ziua.

De asemenea, se plateste in plus pentru tractarea pe platforma unei masini de interventie, comparativ cu tractarea masinii cu cele patru roti pe partea carosabila.

Compania Tractare Ieftina Bucuresti s-a adaptat din mers cerintelor pietii si practica tarife speciale pentru clientii fideli, carora le ofera si o multime de avantaje.

Cele mai ieftine tractari sunt de regula cele operate pe distante scurte, ca si cele ce includ servicii de tractare auto pe baza de abonament. In cazul serviciilor de abonament, firmele au stocate in agenda atat datele de contact ale soferilor, cat si datele tehnice ale autovehiculelor, fiind suficient un simplu telefon pentru a se interveni de urgenta.

Contact:

Tractare Ieftina Bucuresti

tel: 0761681052

Telefon Urgente: 0724897403