„Traieste calitatea” autocolantelor de la Print Service

Timisoara - 14 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

„Traieste calitatea” este motoul societatii comerciale timisorene Print Service si se aplica tuturor produselor comercializate, fie ele imprimante de la Allwin (ale carei produse Konika au fost testate de reprezentantii Print Service chiar la sediul din Asia al Allwin), cerneluri de la AT INKS si Jetbest, bannere Superflex si autocolante Vivid.

            Dupa cum asigura firma prin siteul www.printservice.ro, „fiecare produs pe care dorim sa-l comercializam este intai testat cu maxima atentie si comparat cu produse similare existente pe piata, iar daca produsul corespunde, deci calitatea este in primul rand foarte buna, si pretul rezonabil, il preluam in portofoliul nostru.”

            Exceptie nu fac nici autocolantele produse de firma Vivid. Sigur stii ca autocolantul se foloseste si pe masini, insa sensul este unul care transcende domeniul auto, insemnand eticheta care este impregnata cu adeziv si se lipeste fara sa fie nevoie sa o umezesti.

            In functie de necesitati, sunt diverse tipuri de autocolante de calitate fabricate de Vivid si distribuite de catre Print Service:

            Monomeric, alb, lucios, tip S-MSAV-140G, de 100 µm, cu liner de 140 µm, care se preteaza atat pentru interior, cat si pentru mediul extern. Grosimea stratului PVC asigura rezistenta la cerneluri si elongarea redusa, durata de viata in mediul extern fiind de 2 - 3 ani.

            Monomeric, alb, mat, tip S-MSAV-140M, de 100 µm este varianta mata a precedentului model, caracteristicile de utilizare fiind aceleasi, inclusiv pretul.
            Monomeric cu adeziv gri, de 100µ, tip S-MSAV-140GB, cu liner de 140 µm, care datorita adezivului gri da impresia de adancime. Si acesta poate fi folosit in interior si exterior, durata de viata in mediul extern fiind tot de 2 - 3 ani, dar pretul pe metru patrat este putin mai mic fata de cel al precedentelor modele.

            Polimeric, bubble free, 60 µm, adeziv gri, S-PBSAV-06140D este de circa 2,5 ori mai scump pe metru patrat decat primele doua, insa si calitatea este alta. Daca este aplicat in mediu extern rezista 5 - 6 ani, iar datorita structurii polimerice se retrage foarte putin de-a lungul timpului si isi pastreaza marginile curate. In plus, caracteristica bubble free usureaza aplicarea si nu face bule de aer. Un alt atu il constituie faptul ca datorita subtirimii poate fi aplicat usor pe suprafete dificile.
            Window graphics S-WGR-1440 probabil ca-ti este cunoscut de pe geamurile autobuzelor deoarece este un model cu perforatii pe 40% din suprafata, ceea ce asigura buna vizibilitate din interior spre exterior si imagine printata buna daca este privit dinspre exterior spre interior.

            Acest tip de autocolant este conceput pentru a fi aplicat pe suprafete rigide si transparente cum sunt: sticla, acrilul, policarbonatul. Grosimea este de 140 µm si liner tot de 140 µm, cu perforatii de 160 µm.

            Pe langa aceste tipuri de autocolante, Vivid produce si folie, unul dintre modele fiind FLAM-70, care este o folie de laminare transparenta, fabricata in doua modele, unul lucios, celalalt mat, ambele cu aceeasi grosime, 70 µm, cu un liner tratat cu PE, de 118 g/m2 pe care le gasiti tot la Print Service.

PRINT SERVICE
Timisoara
str. Horia nr.62
Tel.: +40.356.100.462
Fax.: +40.356.100.461
Email: sales@printservice.ro