Traieste calitatea cu Print Service Company

Timisoara - 20 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Sunteti in cautarea unei companii care se ocupa de comercializarea imprimantelor, a consumabilelor de imprimanta de tipul cernelurilor speciale si a materialelor utilizate in procesul de productie publicitara? Foarte simplu. Apelati la compania Print Service Company si veti beneficia de servicii de media si publicitate la preturi foarte avantajoase.

Traieste calitatea cu Print Service Company

Imprimante

In domeniul IT, imprimanta este o componenta periferica ce produce o reprezentare a unui document electronic pe suporturi fizice, precum hartia sau filmul transparent. Majoritatea imprimantelor se conecteaza la un calculator sau laptop, din apropierea lor. Exista si tipuri de imprimate ce pot printa documente de pe carduri de memorie de la camere digitale sau scanere.

Imprimanta multifunctionala include dispozitivul de imprimare, un scaner, un fax si chiar un dispozitiv de copiere a documentelor, de tip xerox.

Majoritatea imprimantelor sunt concepute pentru a raspunde nevoilor imediate ale consumatorilor, pentru un volum redus de imprimare, intr-un timp foarte scurt. Totusi, imprimantele sunt considerate dispozitive lente, acestea putand scoate in jurul a 20 – 30 de pagini pe minut.

Imprimanta cu laser este recunoscuta pentru rapiditatea si inalta calitate grafica a reprezentarilor. In mod asemanator cu copiatoarele digitale si imprimantele multifunctionale, imprimantele laser folosesc un proces de imprimare xerografic, in care imaginea este produsa prin scanarea directa a unui fasciul laser pe fotoreceptorii imprimantei.

Imprimantele termice nu folosesc cerneala pentru reproducerea documentelor, acestea lucrand cu hartie sensibila la caldura. Acestea sunt des intalnite la casele de marcat, atm-uri, benzinarii si unele tipuri de fax mai vechi. Culorile se realizeaza sub temperaturi diferite.

 Print Service Company

Compania detine colaborari cu importante firme din domeniul publicitar si al comunicatiilor si IT-ului. In categoria bannere, compania Print Service Company este asociata cu firma Superflex, iar pentru productia de bannere cu firma Vivid. Imprimantele comercializate de compania Print Service Company provin din China, de la importantul producator mondial Allwin. Avand Motto-ul “traieste calitatea”, compania timisoreana Print Service Company vine in intampinarea clientilor cu servicii si produse de calitate ridicata.

Fiecare produs comercializat de compania timisoreana este intai textat cu maxima atentie si comparat cu alte produse similare pe piata. Daca pretul este corespunzator, si calitatea foarte buna, atunci produsul va fi preluat in portofoliul firmei si oferit spre vanzare clientilor.

In ceea ce priveste cernelurile, AT Inks este principalul colaborator al companiei timisorene Print Service Company. Controand intreg lantul de productie, de la pigment pana la produsul finit, compania este in masura sa ofere cea mai buna calitate, la un pret extrem de competitiv. Cernelurile Xaar Standard si Spectra Standard detin cele mai inalte certificari de la producatori.

Imprimanta industriala – Print Service Company

Imprimanta industriala din zilele noastre a devenit un echipament ce poate oferi produse imprimate la o calitate foarte buna, intr-un interval de timp foarte scurt. Aparitia tehnologiilor noi de imprimare  combinata cu cea a cernelurilor a condus la posibilitatea imprimarii la rezolutii foarte mari a imaginilor, rezultand astfel o calitate deosebita. Folosirea vopselei  pe baza de teflon, care este rezistenta la zgarieturi si vibratii mecanice fac ca imprimarea sa dureze foarte mult. Acest tip de imprimanta este destinat in special pentru firmele ce au ca domeniu de activitate tiparirea de afise, postere, bannere, fluturasi, pliante multe alte articole publicitare si nu numai. Imprimanta industriala este destinata pentru confectionarea de tiparituri ce sunt de dimensiuni mari, adica de la 1 m la 5 m.

Imprimanta industriala comercializata de compania Print Service Company are posibilitatea de printare de pana la 5 metri latime. Acest tip de imprimanta foloseste capete Konika si este considerata cea mai buna imprimanta de acest tip din China.

Date de contact:

Denumirea firmei: Print Service Company;

Adresa: Timis, Timisoara, Strada Horia, nr. 62;

Numar de telefon: 0356 100 462.

Website: www.printservice.ro